Ahoj,
zkoušel jsem najít možnost nastavit pravidelný restart. Například aby se každý týden v ponděkí ráno v 3:00 sám restartoval. Bohužel jsem to nenašel ani v nastavení ani na netu. Někdo mě ale tvrdil , že to jde. Tak se ptám, hledal jsem špatně nebo to M5 neumí.
Děkuji za jakékoliv rady Mira
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Pravidelný restart loco M5
Žeby běžné neduhy UBNT? Zaseknutý rate nebo vyhnití rychlosti? Tedy pouze TCP na UDP testu se nic nepozná...
0 x
Dokud se zasekavali ovisy, Straitdcory tak to jsme měli nastavené u věch na tydení reboot .Pokud to bylo nastavene na takovou 3,45 tak to nikdo z useru nevěděl. Sice UBNT je na tom lépe,ale ten pravidelny reboot bych přesto uvítal.
www.wiracom.cz
www.wiracom.cz
0 x
Co se zkusit zaměřit na ssh? vytvořit script který bude spouštěn s danou ipadresou jménem a heslem po přihlášení jen reboot.
0 x
Kmotrik píše:Co se zkusit zaměřit na ssh? vytvořit script který bude spouštěn s danou ipadresou jménem a heslem po přihlášení jen reboot.
Pochybuji že bych byl schopný vytvořit skript s příkazy které popisuješ, jsem laik
0 x