❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

NANOSTATION PRIDELUJE STEJNE IP

Návody a problémy s konfigurací.
Tragedie

NANOSTATION PRIDELUJE STEJNE IP

Příspěvekod Tragedie » 12 years ago

Dobry den

Nastavil jsem NS2 jako AP SOHO Router ktery prirazuje adresy Dhcp a chci pripojit sebe a taky dva sousedy, kdyz vsak se pripojili sousede pomoci ZCOMAX v rezimu bridge oboum to sere stejnou IP
Jak to vyresit ? tak ze jsem pripojeny ja a bud jeden ze sousedu.

Obrázek

diky za radu :-)
Naposledy upravil(a) Tragedie dne 13 Jun 2013 23:22, celkem upraveno 2 x.
0 x

jopo

Příspěvekod jopo » 12 years ago

jsi zakaznikem select system? neviem, ake maju podmienky, ale maju povolene zdielanie pripojky s dalsimi susedmi?
0 x

Tragedie

Příspěvekod Tragedie » 12 years ago

Ve smlouve co mi dali nic neni a kdyz to zapojovali jsem jim vyslovne rikal ze to bude rozesilano mezi me a souseda protoze jsme v prdeli a tak jsme museli postavit se sousedem na kopci sloup dotahnout tam elektriku. jina moznost neni....
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

Jsi si opravdu jistý, že jsou obě IP z DHCP? Na rozdíl od MK se UBNT nesnaží za každou cenu vyvíjet vlastní věci, když už existuje hotové ... DHCP dělá myslím DNSMASQ, což je dost rozšířený software na to, aby tam byla takováhle chyba.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.