/Josef
sub_zero píše:Máte někdo nějaký nový info? Koukal sem na NIX a ten jejich jedinej 10Gbit port slezl na třetinu vytížení - že by tranzit začli rvát přes někoho jinýho?
raven-il píše:Co jsem se poptaval zakazniku Hav-lu, tak obchodaci vehementne popiraji, ze by byli prodany.
Kód: Vybrat vše
Dobrý den,
děkuji Vám za Váš čas, který jste mi věnoval v rámci našeho pátečního telefonického hovoru. Jsem velice rád a doufám, že jsem Vám vysvětlil všechny pochybnosti, které jste o naší firmě měl v rámci nečestné kampaně konkurence.
Mohu Vás i písemně ujistit, že jsme naprosto zdravá a samostatná společnost, která nekrachuje a ani ji nikdo nekupuje. Proti takovým kampaním bojujeme hlavně kvalitou našich služeb, velkou pružností a přímým jednáním, což bylo mimo jiné také příčinou toho, že si nás vybralo Ministerstvo financí pro realizaci projektu pro GŘ cel a další státní instituce mají o naše služby zájem.
V novém profilu je zobrazena také budova nového sídla naší firmy a znovu opakuji pozvání k nám, abyste se podíval, jak nepracuje krachující firma. Oproti velkým konkurentům znovu opakuji pružný a přímý přístup ke klientovi, naprosto on-line dohledové centrum pro přímý kontakt klienta pro jakoukoli technickou konzultaci či řešení případných problémů.
Věřím, že tyto informace budou mít vliv na Vaše rozhodování o dodavateli služby v rámci Vašeho VŘ.
Děkuji
Kód: Vybrat vše
Vytížení portu bylo způsobeno připojením partnerské sítě Shuperhosting (SH). Nyní má SH již svůj vlastní propoj a o naše služby tedy není zájem. Co se týká redundace portů v NIXu, tak máte pravdu, máme pouze jeden 10Gbit a jeden 100Mbit, nicméně pokud by došlo k nějakému masivnímu výpadku, jsme schopni okamžitě přesunout veškerý provoz přes našeho partnera, firmu Master Internet.
10kabel píše:Jen tak na okraj a trochu mimo: Tak já spíš nerozumím jiné Věci. Tou je, že Petr Swah pustí klidně do Inetu info o tom kdo bude zásobovat celní správu Inetem. Myslím si, že takovéto informace nejsou veřejné a to jen z bezpečnostního hlediska. Osobně si myslím, že pokud by požádal on nebo jeho firma o prověrku NBÚ na režim utajení tak by dostali maximálně tak vyhrazené a na důvěrné nebo tajné neřknuli přísně tajné můžou akorát tak zapomenout. A pokud prověrky mají tak nechápu který cvok jim ji dal. Nerozumím tomu jak tento člověk má potřebu Vše a zejména své obchdoní problémy řešit na webu. Viděl bych to spíš na to, že nejmenovaná firma tohoto pána neuspěla ve výběrovém řízení na dodávku spojů a ted se vzteká na svém webu. No a pokud uspěla tak kdo z Vás by pustil takovéto info na Net já teda ne. Pokud by někdo chtěl něco namítat postupy pro prověrky a s tím související věci jsou v zákoně zde: http://www.nbu.cz/cs/pravni-predpisy/za ... c-4122005/ takže pro toto užvanění v případě takovéto zakázky by se jako dodavatel tento pán u nás rozhodně nezvolil.