❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nákupy ISPíků od O2
Re: Nákupy ISPíků od O2
znáš to... proč se někdo sere do politiky? určitě né aby něco zlepšil pro svojí zem ale pro to aby něco zlepšil pro sebe. Tady ve městě je městská rada nebo jak se to jmenuje složená pouze z podnikatelů. Proč? protože si tak chráněji obchody tak, že například zamítnout postavit supermarket. Snadné že? Já jsem chtěl jít do zastupitelstva jedný obce jenom kvůli tomu aby se prosadila výstavba optiky. No a v EU je to to samí.
0 x
Tak tak. Ale nejsem tak naivní abych si myslel, že se najde dost takových lidí. To se dřív najde ten vizionář co ovládne telekomiku. 

0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Na Srní se mluvilo o dalším - TwigoNet. Víte o tom někdo něco. Mám u nich xDSL po IPEXu 

0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
stepan.benes píše:Na Srní se mluvilo o dalším - TwigoNet
Chybička se vloudila?
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
Pardon, "překlep"
Tersmnet.

0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Prodej Termsnetu mohu potvrdit - prodano vse, vcetne profi linek pro ISPiky. Novy vlastnik Internethome.
0 x
Star_Gate píše:Super, a teď se těšim co se bude dít za věci![]()
Jak to bylo velke ?
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
Termsnet? jako firma? Jestli myslíš takhle, tak docela dost. Byly hodně rozlezlý a jedou profilinky pro ISP a továrny. Maj i koncáče ale to je minimum. Berem od nich a 100% spokojenost, ale tohle mě zaskočilo. Ví někdo něco trochu víc?
0 x
Vim akorat to, ze ti pristi mesic prijde faktura od Internethome 
Edit: jinak by pry melo zustat vse pri starem.... (ale to nezustane....)

Edit: jinak by pry melo zustat vse pri starem.... (ale to nezustane....)
0 x
doufat muzes, ale kazda zmena je vzdy k horsimu
to ze vam mazou med kolem huby ted, neznamena, ze za mesic / pur roku / rok muze byt vse uplne jinak
btw: dalsi ritolezecka sit
to ze vam mazou med kolem huby ted, neznamena, ze za mesic / pur roku / rok muze byt vse uplne jinak
btw: dalsi ritolezecka sit
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
reset píše:btw: dalsi ritolezecka sit
Mala sitka to rozhodne nebyla, profi zakazniku musi mit urcite hodne, jede pres ne treba kabelovka Elsat.
0 x
Důvod nákupu Termsnetu je jasný, IH potřebuje papírově pokrýt majoritu ČR.
Na jihu je majoritní Starnet, který jim to neprodá a ostatní jsou příliš malí rozlohou než aby se to vyplatilo, museli by jich koupit víc a to je víc přemlouvání a taky víc peněz.
No a co z toho vzejde? Tipuju "alternativní celorepublikový ISP", který kdyby aukce nevyšla tak jak je naplánováno, bude nabízet LTE jako virtuál s historií a prodejními kanály po celé ČR.
Důvod proč O2 tak zběsile nakupuje je to že to má skvělou návratnost investice, cca 2-3 roky, přestože pár vyčůránků je taky pěkně vypeklo skrytými závazky. Ale z toho se poučili, jsou opatrnější a stále mají spoustu hotovosti.
Na jihu je majoritní Starnet, který jim to neprodá a ostatní jsou příliš malí rozlohou než aby se to vyplatilo, museli by jich koupit víc a to je víc přemlouvání a taky víc peněz.
No a co z toho vzejde? Tipuju "alternativní celorepublikový ISP", který kdyby aukce nevyšla tak jak je naplánováno, bude nabízet LTE jako virtuál s historií a prodejními kanály po celé ČR.
Důvod proč O2 tak zběsile nakupuje je to že to má skvělou návratnost investice, cca 2-3 roky, přestože pár vyčůránků je taky pěkně vypeklo skrytými závazky. Ale z toho se poučili, jsou opatrnější a stále mají spoustu hotovosti.
0 x