❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Globálně stable verze 3.x
Globálně stable verze 3.x
Pokud jste přesvědčeni o dalších verzích jako STABLE tak napište do fora.
Naposledy upravil(a) pejsek dne 16 Jan 2010 20:30, celkem upraveno 6 x.
0 x
Pejsek
rekl bych 3.13. Tu mame skoru vsude a no problem
0 x
chceš si mastit sebevědomí nebo co? Mě tu choději všechny stejně.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků
hapi píše:chceš si mastit sebevědomí nebo co? Mě tu choději všechny stejně.
NE jen mně zajimá společný názor

0 x
Pejsek
Me osobne od 3.10 chodilo vsechno dobre.
Treba na brane mam 3.21 a nemam potrebu na to sahat
Treba na brane mam 3.21 a nemam potrebu na to sahat

0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
Podle me take zalezi pro jake zarizeni, pro PC 3.10,3.13 rb 600 3.10, 3.13 a pro rb rady 400 3.27 hlavne vys nez 3.20
0 x
to tam treba dat vice moznostni (check-box) ?
nee jen jedna verze je stable
nee jen jedna verze je stable

0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
3.10 , 3.11. 3.24, 3.28, 3.30 - vsechny stable. Vychazim z toho, co provozuju.
0 x
-
kurna to je diskriminace, ja chci zaskrtnout 4.x, u me jsou stable ...
0 x
Snazim se nejak zacit, budte na me prosim hodni, dekuji
az se neco naucim, ochotne poradim dalsim v rade ...

-
Tak jsem tu tabulku upravil dle vašich přání, jen jsem chtel upřesnit že zámněr byl "najít" tu, nebo ty verze které se uživateli zde na fóru považují za stable v řadě 3.x ne v jiné
ty patří do jiného tématu 

0 x
Pejsek
to si nikdo u 3.10 nevšiml, že blbne omezování rychlostí (klient reálně jede 60 kBps, ale mk ukazuje, že jede 2 Mbps), dál nám blbo při nasazení rozsahů /29 na jednotlivé ethernety, tak se mezi sebou řádně neviděli a nefungovali korektně ip kamery, dál jsme si všimli většího procenta PL
vše na RB4xx
jediné co nám zatím opravdu funguje bez problémů je 3.27 (našel někdo problém? díky)
vše na RB4xx
jediné co nám zatím opravdu funguje bez problémů je 3.27 (našel někdo problém? díky)
0 x
SQ?QT? x86 s QT bez nejmenších problémů.Blood píše:to si nikdo u 3.10 nevšiml, že blbne omezování rychlostí (klient reálně jede 60 kBps, ale mk ukazuje, že jede 2 Mbps)
Blood píše:dál nám blbo při nasazení rozsahů /29 na jednotlivé ethernety, tak se mezi sebou řádně neviděli
/29 využívám v podstatě všude u klientů za RB411/333/433/192/493, bez problémů
jako kde, mezi těma ethernetama? Po wifině? nebo globálně? Větší procento Pl u V 3.10 je dost šíroký pojem.Blood píše:dál jsme si všimli většího procenta PL
Mám v síti spoustu routerů s 3.10 a mám ji právě proto že s ní nebyli nikdy nějaké problémy.
0 x
Už verzi 3.10 nepoužívám, ale měl jsem ji dříve několik měsíců a fungovala mi bez problémů - x86, wrap, RB133, RB433. Rovněž jak píše leonek, taky používam segmenty /29 a taky jsem žádný problém nepozoroval. Co se tyka PL, asi zadny nebyl, jinak bych to urcite resil a pamatoval si to.
0 x