Nasadili jsem PC router a protože nebyla podporovaná integrovaná síovka, tak jsme tam dali verzi 3rc1. Objevily se problémy s propustností hlavně při uploadu. Postupným zkoumáním jsme zjistili, že pokud je na routerbordech verze 2.9.x, tak je propustnost hrozně mizerná (200 - 600KB). Při nahrání novýho 3kovýho fw, je vše jak má. Zkusili jsme si to i na stole na stejné konfiguraci a chování stejné. Takže teï jsme všude naházeli trojkový verze a čas ukáže.
Konfigurace routeru:
deska MIS 945GM3-F
procesor P4 630+ 3GHz/2MB
1x RB14 a 4xminiPCI CM9
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 3 - důležitý poznatek
hafieror píše:Nasadili jsem PC router a protože nebyla podporovaná integrovaná síovka, tak jsme tam dali verzi 3rc1. Objevily se problémy s propustností hlavně při uploadu. Postupným zkoumáním jsme zjistili, že pokud je na routerbordech verze 2.9.x, tak je propustnost hrozně mizerná (200 - 600KB). Při nahrání novýho 3kovýho fw, je vše jak má. Zkusili jsme si to i na stole na stejné konfiguraci a chování stejné. Takže teï jsme všude naházeli trojkový verze a čas ukáže.
Konfigurace routeru:
deska MIS 945GM3-F
procesor P4 630+ 3GHz/2MB
1x RB14 a 4xminiPCI CM9
ja mam podobny problem akurat tam mam RB 532 proti sebe jedna ma uz 3.0rc1 druha ma 2.9.38 a presne ten isty problem mam teda prejst na 3.0rc1 ? alebo sa radsej vratit oboma RB na 2.9 verziu ?
0 x
cobain píše:ja mam podobny problem akurat tam mam RB 532 proti sebe jedna ma uz 3.0rc1 druha ma 2.9.38 a presne ten isty problem mam teda prejst na 3.0rc1 ? alebo sa radsej vratit oboma RB na 2.9 verziu ?
Dejte zpět 2.9, protože jak dáte 3jkovou verzi, tak bude běžet rb pořád na 100 procent a skoro se na něj nedostanete. Teda aspoň RB133.
0 x
hafieror píše:cobain píše:ja mam podobny problem akurat tam mam RB 532 proti sebe jedna ma uz 3.0rc1 druha ma 2.9.38 a presne ten isty problem mam teda prejst na 3.0rc1 ? alebo sa radsej vratit oboma RB na 2.9 verziu ?
Dejte zpět 2.9, protože jak dáte 3jkovou verzi, tak bude běžet rb pořád na 100 procent a skoro se na něj nedostanete. Teda aspoň RB133.
Mne tohle 532 nedela, ale 133 potvrzuji take, ze mi to kterasi delala s nejakou 3kou verzi
0 x
admin sítě PLnet