neigbords mam vypnute bo to k nicemu nepouzivam, akorat dalsi pakety putujici po siti co jsou k hovnu -
ip->packing nepouzivam, the dude je mi v moji sitove konfiguraci k hovnu vzhledem k tomu ze mam vlastni soft na spravu

a to ze mi ve winboxu najede rovnou mac/ip je funkce kterou zrovna nepotrebuji, nemusi kazdy hlupak vedet co tam mam nastavene sotva si stahne winbox

jinak funguju dlouhou dobu na 4.17 nebo 4.11 i pres to ze je buggy, problem jenom na dual nstreme spojich, jinak s 802.11 a nastavenim front a firewallu ok, normalni nstreme spoje vyzaduji trochu hrani se s urovni signalu a dodatecne nastaveni v wlan->advanced a nstreme a nastavit vhodnou delku ramce a chodi to taky bez padani na hubu ...
nv2 se neda ve verzich 4.13-4.xx nejak uspesne provozovat, nv2 4.17=5.0rc11, sere se to a rado se to disconnectne nebo sekne, prakticky az po verzi 5.21 kde se to nejak zlepsilo, nicmene verze 5.22 mela neco opravit, 5.23 byla patrne pro velky uspech stazena pryc z obehu a nahrazena narychlo 5.24kou, byla tam nejaka krpa, bo umazli omylem 5.23 i v change logu a pak ji tam dopisovali zpatky xD ...
takze soudruhy z litvy utluceme reportama a vyhruzkama - jestli to nepojede, tak budou ty data nosit v kyblich na dernych stitcich - treba to spravi ...