❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 3.30

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
Leeonek

Re: Verze 3.30

Příspěvekod Leeonek » 15 years ago

Jeden pokus Ti prošel? Tak až to uděláš 100x a vždycky se Ti to povede, můžeš říct: ano, funguje to naprosto spolehlivě a vždycky ;)
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 15 years ago

Leeonek píše:Jeden pokus Ti prošel? Tak až to uděláš 100x a vždycky se Ti to povede, můžeš říct: ano, funguje to naprosto spolehlivě a vždycky ;)

ANo, souhlasim, me to taky drive za dob minulych prochazelo, protoze jsem nevedel o jinem zpusobu. Jednou to ale se mnou pekne vydrbalo a od te doby pouze rsc, tim neni co zkazit.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 15 years ago

Macek píše:Po nahrání této verze, se mi 4z 11klientů na kartě R52 neustále odpojují a připojují - log píše disconected, ok, reasociating, conected .. a pořád dokola..

díky

Nevíte někdo jaká poslední nejvyšší verze tímto jevem netrpí? Je pravda že 3.30 co se týče wifi se jim nepovedla :(
0 x

Leeonek

Hodil jsem to na jednu RB600, je tam 11 klientů a nic takového jsem zatím nezpozoroval.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 15 years ago

asi to vbude v zavislosti na platforme, podle me na radu 433 je treba mit treba 3.27 kvuli bugu na eternetu, v te jsem si vsim jen blbe nabidky kanalu na wifine v CZ ale jinak snad ok, rb600 3.10, 3.13 vic netreba, PC 3.10, 3.13 kdo chce experimentovat at si tam da co chce :)
0 x

Leeonek

u 3.13 jsem se u klientů se zlou potázal, asi ve 3 případech se mi stalo že se ztratily routy a pomohl jen restart. To jsem u žádné předchozí verze nezažil, takže jsem tam naflákal zase 3.10. Teď jsem se dal ukecat a tu 3.30 jsem nasadil na jeden málo vytížený bod ;)

navíc u klientů s vyšší verzí jak 3.13 se mi nezobrazuje nic v okně terminálu když se na ten klientský mikrotik chcu připojit přes telnet a nebo mac telnet z apčka. Problém se odstranil právě až nasazením V3.30 na apčku
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Maxik » 15 years ago

na 411 a 433 jsem mel problem s padajicim / nizkym bandwitchem na eternetu, neumelo to jet 10 HD a s nejakou 3comkou ani nenavazal link + 433 - alix asi jen 5 mbit, paket loos atd od 3.24 cca to bylo ok.
0 x

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 15 years ago

Leeonek píše:u 3.13 jsem se u klientů se zlou potázal, asi ve 3 případech se mi stalo že se ztratily routy a pomohl jen restart. To jsem u žádné předchozí verze nezažil, takže jsem tam naflákal zase 3.10. Teď jsem se dal ukecat a tu 3.30 jsem nasadil na jeden málo vytížený bod ;)

navíc u klientů s vyšší verzí jak 3.13 se mi nezobrazuje nic v okně terminálu když se na ten klientský mikrotik chcu připojit přes telnet a nebo mac telnet z apčka. Problém se odstranil právě až nasazením V3.30 na apčku

Me se zase vcera stalo, kdyz uz jsem uvolil k upgradu, tak jenom na 3.13, na 10compech v pohode, na 11 z 2.9.50 na 3.13 se zapnula multi-cpu a comp byt kaput, musel jsem k nemu vyjet a vypnout multi-cpu, nijak jinak to neslo, nez primo na tom compu, ano primo po lanu to nebylo videt.
0 x

skrebon
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod skrebon » 15 years ago

Leeonek píše:u 3.13 jsem se u klientů se zlou potázal, asi ve 3 případech se mi stalo že se ztratily routy a pomohl jen restart. To jsem u žádné předchozí verze nezažil, takže jsem tam naflákal zase 3.10. Teď jsem se dal ukecat a tu 3.30 jsem nasadil na jeden málo vytížený bod ;)

Zlaté verzie 3.10 a 3.24 :-) 3.10 klioši a 3.24 sajty. A ako Leeonek, šupol som na takové mini RB600 Apečko 3.30 a posledných pár desiatok kliošov tiež 3.30 a asi to zhodím na 3.24.
Dôvod? 3.30 wifina zmršená, signálové hodnoty na apečku voči klientom -65 a a skokovo na -85dB :-) A na "stable" verziách viz. vyššie nič podobné nenastalo.
Ale zasa poznatok na nstreme-spoj po upgrade na 3.30 pridal 2Mbps v bteste v tcp (len rýchly test, či tá verzia vôbec funguje). Tiež mi ruky nenechavky nedali a testol som 3.30 v najlbižšom spoji.

T
0 x

Hallo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hallo » 15 years ago

Jaka verze je nejlepsi pro RB 333? U nizzsi verze jak 3.27 je bug na eth a s 3.30 je to na wifi nic moc,z niceho nic se mi zacli reasocovat klient co ma Ovislink 5460,klient co ma NS2 a signal o 20db horsi se neodpojuje.Jak jede na te 333 v 4.2 ? Pujde mi to na v 4 upgrejdnout ne?
Naposledy upravil(a) Hallo dne 10 Nov 2009 20:21, celkem upraveno 1 x.
0 x

reset

Příspěvekod reset » 15 years ago

ja zatim na v3.30 zadne anomalie oproti jinym verzim nepozoruji.
Naopak, treba v3.30 mi vyresila problemy na hotspote.
Budu to ale sledovat.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 15 years ago

Mam 3.30 na x86 dualcore, 8 wifin a jede to jak vino, zadne vykyvy signalu, zadna reasociace.
0 x

Hallo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Hallo » 15 years ago

skrebon píše:

Zlaté verzie 3.10 a 3.24 :-) 3.10 klioši a 3.24 sajty. A ako Leeonek, šupol som na takové mini RB600 Apečko 3.30 a posledných pár desiatok kliošov tiež 3.30 a asi to zhodím na 3.24.
Dôvod? 3.30 wifina zmršená, signálové hodnoty na apečku voči klientom -65 a a skokovo na -85dB :-) A na "stable" verziách viz. vyššie nič podobné nenastalo.
Ale zasa poznatok na nstreme-spoj po upgrade na 3.30 pridal 2Mbps v bteste v tcp (len rýchly test, či tá verzia vôbec funguje). Tiež mi ruky nenechavky nedali a testol som 3.30 v najlbižšom spoji.

T

Z 3.30 jde downgrejdnout jen na 3.25,níže ůdajně už ne.
0 x

andreas4all

Příspěvekod andreas4all » 15 years ago

a z 3.25 na nizsiu???
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk

hapi

Příspěvekod hapi » 15 years ago

pokud neupdatuješ licenci, tak můžeš pod 3.30 kam chceš.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků