❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verzia 3.16
Re: Verzia 3.16
dude že neukládá kvanta? to možná ne ale má tam minimálně grafy a používá RRD na ukládání grafových dat takže se furt dokola přepisujou a pak už jenom záleží na tom jak často to je čili jak často si to nekdo nastavil. Jestli to je každých 15 sekund a má tam třeba 50 grafů tak si spočti jak je pěkně využívaná čili naprosto nevhodný pro flash disky.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
Graf tam byl jen Internet a CPU load brany a mapa, ted je dude vypnuty a uz 2 dny bez problemu tak nevim co s nim budu delat.
0 x
zrovna vcera som robil spoj ap-klient na 2x ros 3.16 zapnute dfs 5500-5700 skocilo to na frekvenciu 5505 na strane AP a klient to ap proste nevidel
po vymenovani konkretnych frekvencii samozrejme ok...

0 x
to už jsem tu taky psal 

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
Nějak jsme to tady procházel a nenašel jsem co hledám. Může mi někdo vysvětlit proč v 3.16 jsou frekvence v pásmu 5GHz na výběr pěkně po 5MHz ale jdou jen ty standartní? Je to vidět i při Freq usage:
- Přílohy
-
- frekvence.JPG
- (151.78 KiB) Staženo 437 x
0 x
rekl bych, ze by to mohl byt bug ve verzi a spatnem selektu .
Bohuzel nee kazda vydana stable verze je stable . 90 % jsou beta/bug verze
Bohuzel nee kazda vydana stable verze je stable . 90 % jsou beta/bug verze
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
jojo, na to jsem narazil taky.... A stejnou chybu to má i ve verzi 3.17. Bohužel mi to začalo blbnout, tak jsem musel jít zpět na 3.10 a už do toho nerýpu.
0 x
-
Pred 10 min som stahoval verziu 3,19 a uz je tam 3,20
A kanaly to ma delene po 5mhz .

0 x