❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 3.3

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
hapi

Re: Verze 3.3

Příspěvekod hapi » 17 years ago

RB112 MK3.0 zvládne, jenom ne se všema balíčkama, pak nejspíš nestačí ramka i když je 4MB volný jako na 2.9. Pak jak tady padlo, ftp a pak se horko těžko probojovat telnetem a downgrade, případně po seriaků.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

kaktus-x

Příspěvekod kaktus-x » 17 years ago

Ahoj ohledně sekání ethernetu. Nám se to stávalo na RB133 taky a dost často. Stačí vypnout Auto negation a vše maká jak má, od té doby ani jedno zaseknutí. Dle mého je na vině karta na druhé straně.
0 x

thunder.m

Příspěvekod thunder.m » 17 years ago

kaktus-x píše:Ahoj ohledně sekání ethernetu. Nám se to stávalo na RB133 taky a dost často. Stačí vypnout Auto negation a vše maká jak má, od té doby ani jedno zaseknutí. Dle mého je na vině karta na druhé straně.

Díky, zkusím to, ale je fakt zvláštní že se mi to stává jen s verzí 3.X (testoval jsem tam jen stable).
0 x

kaktus-x

Příspěvekod kaktus-x » 17 years ago

thunder.m píše:
kaktus-x píše:Ahoj ohledně sekání ethernetu. Nám se to stávalo na RB133 taky a dost často. Stačí vypnout Auto negation a vše maká jak má, od té doby ani jedno zaseknutí. Dle mého je na vině karta na druhé straně.

Díky, zkusím to, ale je fakt zvláštní že se mi to stává jen s verzí 3.X (testoval jsem tam jen stable).

Ohledně 3.X nemuzu slouzit. Zatim jedem na 2.9.X. Mam ted na stole 2ks RB 333 tak uvidime.
0 x