Mě to padalo tak, že když bych tam dal skript, tak by to bylo furt v rebootu. A nerad něco řeším resetátorem/rebootem.
To už dám raději na obě strany pcb z rocketu. Pojedou podstatně líp, ikdyž ubnt na ptp dávám velice, velice nerad.
❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 6.7
-
goober
Mne maly script /ip firewall address-list enable [/ip firewall address-list find list=ACCESS_INT comment=vecer_autoenable] zabije vsetky routre o polnoci. Najprv management zabija jedno jadro CPU na 100%, cca na 15 min (neda sa ani prihlasit na router) a potom automaticky restart. Robi to na vsetkych RB co maju ver 6.7. Aspon u nas. Takze chyba ni je len v duplicite IP v access liste ale aj v hromadnej zmene parametrov pomocou find. Na 6.1 az 6.5 ide prikaz OK.
0 x
-
tom-tom
Vážení uživatelé, v nové aktualizaci jsme opravili několik závažných chyb a přidali nové úžasné fukce, které vám umožní používat router v režimu off-line 
0 x
- midnight_man
- aliney
Podle delky vlakna bych se bal ji vubec stahnout 
Zasekl jsem se na 5.21 takze zkracena verze "funguje/nefunguje" (nstreme/nv2) by me mozna uz mela pomalu zajimat.
Zasekl jsem se na 5.21 takze zkracena verze "funguje/nefunguje" (nstreme/nv2) by me mozna uz mela pomalu zajimat.
0 x
- okoun
- antispam: Ano
tak dnes opět po krátké výpadku proudu který nastal v celém městě se u jednoho klienta s RB711 a verzí 6.7 zakázalo rádio a vymyzalo se nastavení rádi, jinak všechno zůstalo, co to jako má znamena aby se z toho člověk zeblil...
0 x
- reset
vidis, ja ted resim treba to, ze se nam odmlcely dve paterni anteny v jeden moment a ani vypadek elektriky nebyl zapotrebi (mame to navic na baterie)
byl jsem tam a na obou problikava stridave wifi signal , jako kdyz je to v recovery modu
zarizeni to jsou ale nanoBridge , vymena ozarovaku , bleee
byl jsem tam a na obou problikava stridave wifi signal , jako kdyz je to v recovery modu
0 x
-
rado3105
reset píše:vidis, ja ted resim treba to, ze se nam odmlcely dve paterni anteny v jeden moment a ani vypadek elektriky nebyl zapotrebi (mame to navic na baterie)
byl jsem tam a na obou problikava stridave wifi signal , jako kdyz je to v recovery modu![]()
tie ozarovace treba osadzovat aby tie zapadky do seba nezapadli ale opacne...aby nesli do tych dierok...
0 x
- reset
-
neverhappy
V teto verzi mi na spoji zmizelo nastaveni country. Zarizeni RB433AH. Spoj se samozrejme rozpadl.
0 x
-
pavlos
-
rado3105