soucez píše:Pánové doporučili by jste mi nějaký důvod proč upgradnout z 2.9.51 na 3.9 moje hlavní routery? Třeba lepší detekce p2p nebo tak něco?
Jakou verzi na 532A ?
Ja zatim zustavam u MKv2.9.x , pouze na par centralnich x86 masinach mam MKv3 .
soucez píše:Pánové doporučili by jste mi nějaký důvod proč upgradnout z 2.9.51 na 3.9 moje hlavní routery? Třeba lepší detekce p2p nebo tak něco?
soucez píše:
Pánové doporučili by jste mi nějaký důvod proč upgradnout z 2.9.51 na 3.9 moje hlavní routery? Třeba lepší detekce p2p nebo tak něco?
airbilly píše:basty píše:na asi na 5x 133 a v poho, tak asi nejakej malej fake.
Urcite fake, upgradoval som celu siet, zvysnych hadam 20ks RB133 v pohode. Je to cudne.
mlickocz píše:Zatím běží bez problémů na několika 133, 333, 532, 532A, 600. Na 600 jsem měl divnou věc na 3.6 - součet trafficu na jednotlivých wifi kartách byl poloviční oproti tomu, co vykazoval eth uplink (ale jen v jednom směru, ve druhém to bylo ok). Fakt nechápu (na tom uplink routeru byly hodnoty samozřejmě správně). Po update na 3.9 problém "zmizel".
net.work píše:mlickocz píše:Zatím běží bez problémů na několika 133, 333, 532, 532A, 600. Na 600 jsem měl divnou věc na 3.6 - součet trafficu na jednotlivých wifi kartách byl poloviční oproti tomu, co vykazoval eth uplink (ale jen v jednom směru, ve druhém to bylo ok). Fakt nechápu (na tom uplink routeru byly hodnoty samozřejmě správně). Po update na 3.9 problém "zmizel".
a nebylo to nahodou treba tim ze nekde v siti mas nejaky monitoring, ktery komunikuje s tim RB (treba the dude) a tudis si mel daleko vetsi traffic na uplinku oproti na wlanech?
Leeonek píše:je to sh*t, je to sh*t, tududůůů, je to sh*t
Maxik píše:samo se to zajiste nespraviJa osobne kdyz za neco platim tak od toho ocekavam funkcnost
Maxik píše:a ne ze budu cekat 10 verzi nez se ten a ten bug opravi
Maxik píše:a jeste to reportovat a kdo vi co
Maxik píše:nastesti se najde dost jinych odvazlivcu co jim delaji defacto betatesting a jeste jim za to plati