❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 5.0
-
ppp76
- Kontaktovat uživatele:
-
michal.siman
- midnight_man
podobne, zatial bez žiadnych problémov a komplikácii... dufam že to tak ostane!!!!
///ako inac sa to da robit ako ručne??
///ako inac sa to da robit ako ručne??
0 x
-
michal.siman
no tak urcite to jde nejak automaticky, myslim ze na to bylo neco primo v RoS, a nebo by zvladl nejaky robot nebo tak neco ...
0 x
- midnight_man
až ti tá automatizácia alebo robot posere upgrade routra na 40m stožiari v neprístupnom teréne
si nabudúce rozmyslíš ako tam urobíš upgrade. To je tvrdý stres čakania a čumenia do terminálu s pingom, či sa to po reštarte naštartuje.
0 x
- hapi
přes dude. Nahážu si tam RBčka co chci upgradnout, nasvatim hesla, označim RBčka, máčknu pravim a aktualizace a verzi a jede.
Jasně, museji bejt v dude balíčky verzí.
Autoupdate co má mikrotik v sobě je na houby protože nahraje všechny balíčky i ty co tam nemám a to se mi vůbec nelíbí. Navíc se to připojuje pouze na FTP od mikrotiku a je to tak idiocký že když je to nastavený, tak se může upgradovat APčko i klient zároveň a když to APčko udělá dřív tak odpojí klienta a tim pádem nedojde ke stažení všech balíčků a nebo hrozí že se neupdatuje třeba wireless balíček a tim se už klient nepřipoojí.
Jasně, museji bejt v dude balíčky verzí.
Autoupdate co má mikrotik v sobě je na houby protože nahraje všechny balíčky i ty co tam nemám a to se mi vůbec nelíbí. Navíc se to připojuje pouze na FTP od mikrotiku a je to tak idiocký že když je to nastavený, tak se může upgradovat APčko i klient zároveň a když to APčko udělá dřív tak odpojí klienta a tim pádem nedojde ke stažení všech balíčků a nebo hrozí že se neupdatuje třeba wireless balíček a tim se už klient nepřipoojí.
Naposledy upravil(a) hapi dne 01 Apr 2011 10:26, celkem upraveno 1 x.
0 x
-
michal.siman
-
michal.siman
-
Hallo
- Kontaktovat uživatele:
hapi píše:dneska v noci jsem upgradoval asi cca 100 zařízeních RB411/711/532/433/433AH/493/600/150/133/192... x86, neni problem.
Jak jsi upgradoval 133,150 a 192?? Mě na 333 píše licence jen do V4.
0 x