❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 3.11

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
level

Re: Verze 3.11

Příspěvekod level » 17 years ago

basty píše:zmizelo v teto verzi tlacitko restore ve files a pak treba uz zde neni fce nastaveni rychlosti na eth portu.

rozklikni si backup soubor mas tam menu
nicmene je ti to k nicemu protoze v teto verzi restore nefunguje bude ti psat ze nemuze najit backup soubor
takze ocekavam brzke vydani 3.12
0 x

Karel Půček

Příspěvekod Karel Půček » 17 years ago

vsetec píše:S verzi 3.9 a 3.10 sem nemel nejmensi problem. Bezi na RB133, RB411, RB433, RB433AH. RB600, x86 a RB112. Jarda

No my jsme zlomili hůl nad přeflešováním 112, skoro vždy to skončilo ztrátou provozu a pak na stole. Pak se to znovu muselo nastavit.
0 x
To že si paranoidní ještě neznamená, že po Tobě nikdo nejde.

mashinepistole2

Příspěvekod mashinepistole2 » 17 years ago

level píše:
basty píše:zmizelo v teto verzi tlacitko restore ve files a pak treba uz zde neni fce nastaveni rychlosti na eth portu.

rozklikni si backup soubor mas tam menu
nicmene je ti to k nicemu protoze v teto verzi restore nefunguje bude ti psat ze nemuze najit backup soubor
takze ocekavam brzke vydani 3.12

Vcera som akurat potreboval restore a nic , najprv pozeram ze tam restore vobec nieje potom som objavil ze ked sa to rozklikne tak tam je no a ono to nefunguje . Kur.... co sa v tom vrtaju ked z restore nebol do teraz ziadny problem .
0 x

mashinepistole2

Na uplinku na spoji 5G AP / klient sa tento spoj hocikedy na par sekund rozpojil , zatial vyzera ze pomohol downgrade na 3,10 . Asi rc3,11 :P
0 x

mashinepistole2

mashinepistole2 píše:Na uplinku na spoji 5G AP / klient sa tento spoj hocikedy na par sekund rozpojil , zatial vyzera ze pomohol downgrade na 3,10 . Asi rc3,11 :P

Plany poplach , bolo to sposobene poskodenim minipci pri burke .
0 x

euro

Příspěvekod euro » 17 years ago

Restore funguje, ale iba cez terminal. To tlačítko skutočne nefunguje.
Čo mi skôr vadí je to ze nefungujú skripty ktoré už fungovali na 3 verziach do 3.10 (prikladom je trebars find, ktory ponovom nič nevracia)
0 x

Petr Vlašic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Vlašic » 17 years ago

euro píše:Čo mi skôr vadí je to ze nefungujú skripty ktoré už fungovali na 3 verziach do 3.10 (prikladom je trebars find, ktory ponovom nič nevracia)

Skripty = binární programy?
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!

Dom

Příspěvekod Dom » 17 years ago

mk v 3.11 ok na všech routerech
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 17 years ago

konečně opravili i odpadávání všech klientů při přidání položky v acces listu. Ještě opravit to dhcpko a budu happy s V3 ;)
0 x

novajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod novajz » 17 years ago

RB 433AH - V3.11 - System rebooted because of kernel failure. :shock: :roll: :cry:
0 x
Novajz
Zelenáč, ale snažím se, je to moje hobby

Leeonek

Leeonek píše:konečně opravili i odpadávání všech klientů při přidání položky v acces listu. Ještě opravit to dhcpko a budu happy s V3 ;)

tak prd opravili, dneska sem přidával dalšího klienta a zase všichni odpadli, to by mě teda zajímalo proč to včera při testu neudělalo a dneska jo
0 x

Petr Vlašic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Petr Vlašic » 17 years ago

novajz píše:RB 433AH - V3.11 - System rebooted because of kernel failure.

Systém rebootován protože jádro selhalo. Chyby hlaště do LKML Linusovi, určitě za ně poděkuje.
Leeonek píše:tak prd opravili, dneska sem přidával dalšího klienta a zase všichni odpadli, to by mě teda zajímalo proč to včera při testu neudělalo a dneska jo

Včera byla pozice Venuše jiná než dnes?
0 x
Vždyť je to tak jednoduché…stačilo se zamyslet, špetku toho RTFM et voilà!

Leeonek

Petr Vlašic píše:Včera byla pozice Venuše jiná než dnes?

s největší pravděpodobností ano, jinak si to nedovedu vysvětlit. Každopádně moc nadšený z toho nejsu, on to klient asi ani nepozná ale všichni mají najednou uptime 0 což mě pěkně štve...
0 x

ZnuGy

Příspěvekod ZnuGy » 17 years ago

Mohu se zeptat, jak updatujete tuto verzi na vsechny RB v siti ? Objizdite notebookem a po kabelu nebo na dalku ? Zajima mne to pouze u tech co updatuji z verze 2.x.xx na 3.xx, a jeste to zuzim na RB532A Diky
0 x

basty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod basty » 17 years ago

nahraje se na ten prislusny HW na FTP npk a rebootne se.
0 x