Další problémy:
na 5ghz spoji v modu AP bridge + nstreme karta sama odpojí připojenou stanici
další chyba v access listu občas zakáže i povolené MAC adresy...
Pak jsou dost veliké chyby s routingem OSPF... authentikace z 3rc9 si nerozumí s authentikací z 2.9.48...
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 3.0rc9
[quote="Besito"]Další problémy:
na 5ghz spoji v modu AP bridge + nstreme karta sama odpojí připojenou stanici......
Svatá pravda mně to dělá taky akorát na RB333 asi 2.9.xx nejde naštěstí bezproblémově funguje watchdog a rb333 se restartuje pár vteřin tak klioši skoro nic nepoznaj už aby byla stable verze

na 5ghz spoji v modu AP bridge + nstreme karta sama odpojí připojenou stanici......
Svatá pravda mně to dělá taky akorát na RB333 asi 2.9.xx nejde naštěstí bezproblémově funguje watchdog a rb333 se restartuje pár vteřin tak klioši skoro nic nepoznaj už aby byla stable verze

0 x
jumbocb píše:Besito píše:Další problémy:
přesně... v okolí, kde připojuji na tenhle bod mě tenhle upgrade asi bude stát dobré jméno...

0 x
Besito píše:jumbocb píše:Besito píše:Další problémy:
přesně... v okolí, kde připojuji na tenhle bod mě tenhle upgrade asi bude stát dobré jméno...
Ještě doplněk zaznamenal jsem tento stav pouze na RB333 na 532 je vše OK
0 x
jumbocb píše:Besito píše:jumbocb píše:Besito píše:Další problémy:
Ještě doplněk zaznamenal jsem tento stav pouze na RB333 na 532 je vše OK
Já to zaznamenal na PC s P4 1,5 Ghz s deskou, ted honem nevim jaká tam je, ale PC je sestava od Compaq
0 x
Po upgrade na nejnovejsi beta verzi mi nejde zprovoznit SNMP Cacti. Nastaveni zustalo stejny, ale Casti vypisuje SNMP error.
V conn. trackingu vidim, ze se Cacti na portu 161 pripojuje k RB, ale spojeni nenavaze.
Nastaveni mam urcite ok, ostatni RB se starsimi verzemi chodi normalne.
V conn. trackingu vidim, ze se Cacti na portu 161 pripojuje k RB, ale spojeni nenavaze.
Nastaveni mam urcite ok, ostatni RB se starsimi verzemi chodi normalne.
0 x
-
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Mám RB333 s verzí 3.0rc9 a mám pár fci co mi nejedou s novou verzí. Pokužívám klasickou konfiguraci jako ve všech svých ostatních 2.9 routerech. Třeba se mi nechce synchronizovat NTP klient, v IP neighbors nejsou ostatní 2.9koví Mikrotici vidět a nakonec přestalo mi fungovat při pingu, traceroute či jiných příkazech automatické řekládání jména na IP adresu. DNS je zadáno dobře. Všechno ostatní jede normálně (hotspot, radius). No na funkci rostlináře to nemá vliv, ale všimnete si toho.
0 x
Po upgradu z 2.48 na 3 rc9 se všechny připojení klienti ovislink 5450 a 5460 se starým firmarem po cca 15vterinach az 5min kousnou. Po restartu furt a furt dokola. Je treba odpojit antenu a nahrat appro lite(nebo s wispem) a 5450 uplne vyhodit.
0 x
haklina píše:Po upgradu z 2.48 na 3 rc9 se všechny připojení klienti ovislink 5450 a 5460 se starým firmarem po cca 15vterinach az 5min kousnou. Po restartu furt a furt dokola. Je treba odpojit antenu a nahrat appro lite(nebo s wispem) a 5450 uplne vyhodit.
Tak to bych se na RC vykaslal

0 x
haklina píše:Po upgradu z 2.48 na 3 rc9 se všechny připojení klienti ovislink 5450 a 5460 se starým firmarem po cca 15vterinach az 5min kousnou. Po restartu furt a furt dokola. Je treba odpojit antenu a nahrat appro lite(nebo s wispem) a 5450 uplne vyhodit.
podobnej problem se mi stal s minitarem kde byl nahran sw ovislinku 5450 na ap byl rc 3_7 ovislinky jeli v pohode , zda se ze se ten problem zvetsuje:(
0 x
ucenej z nebe nespadl....
zdravim pani... mam na jednu strechu privedeny konekt cez RB532 400MHz CPU a tecie takde okolo 10-12 mbit download a zhruba 3-4mbit upload. Uz to kape... CPU lyze 100%, pingy vypadavaju a spojenie sa rozpada... signal mam -55db, je to kratka vzdialenost, anteny su jrc24 + cm9.
Moja otazka znie, ci by pomohlo prehodit FW z 2.9.46 na 3.xxx
Proste potrebujem vacsiu priepustnost. Tento RB len prijima net a robi DHCP. Vsetko ostatne je na hlavnom shaperi.
Pojde tam neskor pc, ale momentale nemoze...
Alebo mate nejake napady ako to vypadavanie pingov a rozpadanie sa spojenia obmedzit?
Moja otazka znie, ci by pomohlo prehodit FW z 2.9.46 na 3.xxx
Proste potrebujem vacsiu priepustnost. Tento RB len prijima net a robi DHCP. Vsetko ostatne je na hlavnom shaperi.
Pojde tam neskor pc, ale momentale nemoze...
Alebo mate nejake napady ako to vypadavanie pingov a rozpadanie sa spojenia obmedzit?
0 x