❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 6.0rc3

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
pcwifi
antispam: Ano

Re: 6.0 rc3

Příspěvekod pcwifi » 12 years ago

bojim se aby si vic nevyhrali s ikonkama jak se stabilitou nv2 apod...

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

Tak ubnt jim pretahuje zakazniky svym lama friendly prostredim kde trikrat kliknes a uz jedes, lamicky se neradi s necim nastavujou ty volej vetsinou cestu franto vem vetsi kladivo (antenu), tak to udelaj pro lamicky krasne barevny blikajici houkajici .... je to jako ve vetsine obchodu v prvni rade prodava barevnej obal , takze daj barevnej obal quick setup uz to umi , ridej se poptavkou trhu a trh si rika o barvicky :wink: neni se cemu divit :wink: Vemte si takovou indii to pro ne musi bejt trh jak svina a tam si na barvicky potrpej :lol:
0 x

rado3105

Příspěvekod rado3105 » 12 years ago

ppp76 píše:Tak ubnt jim pretahuje zakazniky svym lama friendly prostredim kde trikrat kliknes a uz jedes, lamicky se neradi s necim nastavujou ty volej vetsinou cestu franto vem vetsi kladivo (antenu), tak to udelaj pro lamicky krasne barevny blikajici houkajici .... je to jako ve vetsine obchodu v prvni rade prodava barevnej obal , takze daj barevnej obal quick setup uz to umi , ridej se poptavkou trhu a trh si rika o barvicky :wink: neni se cemu divit :wink: Vemte si takovou indii to pro ne musi bejt trh jak svina a tam si na barvicky potrpej :lol:

:D na tieto komenty som si uz zvykol, len narozdiel od nv2 airmax funguje bez problemov:D
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 12 years ago

rado3105 píše:
ppp76 píše:Tak ubnt jim pretahuje zakazniky svym lama friendly prostredim kde trikrat kliknes a uz jedes, lamicky se neradi s necim nastavujou ty volej vetsinou cestu franto vem vetsi kladivo (antenu), tak to udelaj pro lamicky krasne barevny blikajici houkajici .... je to jako ve vetsine obchodu v prvni rade prodava barevnej obal , takze daj barevnej obal quick setup uz to umi , ridej se poptavkou trhu a trh si rika o barvicky :wink: neni se cemu divit :wink: Vemte si takovou indii to pro ne musi bejt trh jak svina a tam si na barvicky potrpej :lol:

:D na tieto komenty som si uz zvykol, len narozdiel od nv2 airmax funguje bez problemov:D

na tyto komenty jsem si taky zvykl, totální většina ubnt userů neřeší kolik nebo jak to jede :-)
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 12 years ago

NV2 taky :)
0 x

ludvik

Příspěvekod ludvik » 12 years ago

To máš jako s internetovými rychlostměřáky ... myslíš, že měří někdo, kdo je spokojen? Málokdy ...
hapi píše:na tyto komenty jsem si taky zvykl, totální většina ubnt userů neřeší kolik nebo jak to jede :-)
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

aliney

Příspěvekod aliney » 12 years ago

a ti co jsou nespokojeni meri na "meracich" jako LUPA apod. kde bezi speedtest, webserver i databaze na jednom stroji, takze vysledky s 90% chybou podle toho kolik je hodin...
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

We are close to releasing v6, but some final testing is needed. Please report any issues you find, we will update the v6rc3 build often, pay attention to the build date of the files.
The current build has new Queue functionality described here: http://forum.mikrotik.com/viewtopic.php?f=1&t=67037

What's new in 6.0rc3 (2012-Nov-06 10:36):

*) fixed problem - MetaROUTERs did not work on RB2011s;
*) fixed problem - Realtek 1Gbit ethernet cards did not work;
*) added "/ip settings" menu with following settings:
ip-forward, send-redirects, accept-source-route, accept-redirects,
secure-redirects, rp-filter, tcp-syncookies;
*) fix some ipv6 firewall matchers;
*) improved performance for eoip,eoipv6,gre,gre6 tunnels, especially on multi core;
0 x

hapi

a teď kde to sakra stahnu.
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 12 years ago

ve svém účtu na MK
Přílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (76.47 KiB) Zobrazeno 1278 x
0 x

rado3105

vyriesilo mi to problem s SQ, a s btestom cez nv2 spoj...
aka je pointa ip settings? na co to je dobre?
0 x

hapi

co ti vyřešilo problem s btestem přes nv2?
0 x

rado3105

v rc3 spred tyzdna mi padal btest cez nv2 spoj v tcp, udp vobec nesiel. Pricom ked som test robil na router ktory je po kabli ziadny problem siel....
0 x

rado3105

inak co je sranda tak hned po nalogovani mi v SQ nabehnu obrovske rychlosti...potom sa to vrati na normal...nehapem co to robi, aj vam?
0 x

rado3105

po upgrade jednej rb750 z v5.18 nenabehla..., pomoze jedine vypnutie z elektriny...krasa...
0 x