❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 4.0beta2

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Verze 4.0beta2

Příspěvekod zdenek.svarc » 16 years ago

What's new in 4.0beta2:

*) console: added 'without-paging' argument to 'monitor' commands;
*) console: now 'without-paging' and 'interval' arguments in of 'print'
commands work together. Printing can be stopped by pressing 'q' or
ctrl-c, any other key triggers printing;
*) incorporated all the bugfixes since v3.22;
0 x

bart.simpson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod bart.simpson » 16 years ago

betu 2 testujeme na jednom spoji. Beta1 byla o něco stabilnější. Tak doufám že se k tomu Beta3 opět vrátí.
0 x
Text vyjadruje me osobni nazory, ktere se nutne nemusi shodovat s nazory nekoho jineho. :-)

http://www.idtnet.org

baz

Příspěvekod baz » 16 years ago

mam betu2 na RB450G, zatim bez problemu, krom toho, ze RB450G piska, ale nezavisi no na verzi, takze beta za to nemuze...
0 x

zdenek.svarc
Administrator

baz píše:mam betu2 na RB450G, zatim bez problemu, krom toho, ze RB450G piska, ale nezavisi no na verzi, takze beta za to nemuze...

Píská? Ze speakeru? Není to jen nějaká tlumivka? Ikdyž teď si nevybavuju, zda-li tam nějaká je ...
0 x

baz

Pisu o tom zde:
http://www.ispforum.cz/viewtopic.php?f= ... ead#p37018
Ze speakeru to nejde, zkousel jsem ho zalepit zvykackou :)
U COMu jsou dva graetzy a u toho tlumivka, ale nedokazu to lokalizovat, je to blbej kmitocet, proste nevim co to dela. Ale je to nekde v te oblasti.
Mam objednany dalsi kus, mel by prijit zitra, dam vedet, jestli trpi stejnym problemem.
Co se tyka funkce nemam problem, prestoze jsem tam nahral tu ranou 4 betu2 . Driv jsem pouzival obycejny RB450 a ten pri toku nad 60mbit a NATu zacal mrvit prenos, typicky pri SFTP, prerusoval tok dat a bylo nutno znova navazovat. Ted s 450G problem zmizel, zase NATuju, tece tam 80mbit a pohoda. Vetsi tok tu zatim nemam jak testovat, mam domu jen Alcomu MEL90 a ta mi vic jak 81 mbit neda.
Monitoruju to v Cacti na zatez CPU, budu mit srovnani vykonu te 450 a nove 450G pri stejnych podminkach.
0 x

zdenek.svarc
Administrator

V tom případě nejlíp strčit někam na střechu, ať to píská holubům :-) Jinak mít doma 80 Mbit/s není k zahození. Já si zatím doma užívám "pouze" 20 Mbit/s z našeho dědečka smitkostroje. Ten letos slaví šestý rok svého úspěšného působení. A kde jinde dožít spokojené stáří, než u mě doma :-) Jenže jestli budeme s pokládkou vláken pokračovat stejným tempem jako doposud, tak si do roka nadělím vlastní FTTH :-D
0 x

baz

Piskani vyreseno, chyba kusu, nove prichozi kus je potichu. Ten piskajici pujde na strechu, presne jak rikas.
Ad 80 mbit - je to k nicemu, neda se to nijak vyuzit, protoze nesosam. Bohate mi stacilo predchozich 20 mbit po 5GHz. Tohle uz je nadoma zbytecnost. Jen podotykam, ze to nemam samozrejme sam pro sebe, zas takovej mastnak nejsu, zivim tim par dalsich baraku.
0 x