❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 3.7
Re: Verze 3.7
Hoj objevil jsem asi bug v 3.7 na RB411 rezim station a SNAT se mi pri pripojeni winboxem za nahodnou dobu - nekdy to docela trva ztrati Wlan interface v NATu je invalid atd - ale neodpoji me to takze bud je to haluz winboxu - nezkousel jsem se pripojovat jinak nebo nejakej bug ros, nevim jestli v tomto stavu fungouje klient za RB podleinvalid natu asi ne ale nevim to jiste.Po rebootu ok az to prihlaseni winboxem
Nevsim si toho nekdo dalsi ?

0 x
Jo taky se me to stalo, nevěděl jsem čím to je. Verze 3.9 to nedělá, nebo jsem si zatím nevšiml....
0 x
Verze 3.9 mi to taky dela, sice mam dve interface v modu AP, jedno ve station pripojene k providerovi a na nem je NAT. Kouse se to nekdy, kdyz jsem pres tento RB pripojen Winboxem z internetu na jine RB za nim ve vnitni siti pomoci dstnat.
0 x
Verze 3.7 na novém RB450 mi dělala to, že po chvilce konfigurování přestal odpovídat router na telnet/ssh/ftp/winbox(ani ho neviděl) ale ping procházel, pppoe spojení se rozpadlo. Restart pomohl jenž při pokračování v konfiguraci to samé, pomohl přechod na novou verzi ros.
0 x