❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 3.9

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
Maxik
Kontaktovat uživatele:

Re: Verze 3.9

Příspěvekod Maxik » 17 years ago

presne tak jsem rad ze se mnou nekdo souhlasi
0 x

golismen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod golismen » 17 years ago

Ahoj používal jsem 2.9 a teď mám 3.9 , nejde mi zde ale shodit connection v IP -> Firefall -> Connection prostě dříve když jsem dal delete tak jsem ho zrušil, zde mi to nejde nevite jak na to ? :?: :roll:
0 x
Mysl je tvým osudem !!

Ajfel

Příspěvekod Ajfel » 17 years ago

golismen píše:Ahoj používal jsem 2.9 a teď mám 3.9 , nejde mi zde ale shodit connection v IP -> Firefall -> Connection prostě dříve když jsem dal delete tak jsem ho zrušil, zde mi to nejde nevite jak na to ? :?: :roll:

No tak nevim, me to funguje
0 x

vencakubik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod vencakubik » 17 years ago

6ks RB133, 35ks RB532A, 6ks RB532, 4ks RB333, 4ks RB600 a jeden kus na x86 na Dual Core 3.0Ghz, deska s chipsetem Intel v pohodě, neroutuju-briguju, firewallím na každém MK 60 pravidel, bez problémů... Snad jen při přechodu z 2.9.50 na 3.9 na RB532 se shodil Bridge, vidět byl, ale nefungoval, musel se odstranit a pak udělat novej a naskočilo to v pohodě, takže na to jakej počet jsem s tím flashnul, tenhle je zanedbatelnej!
0 x

andreas4all

Příspěvekod andreas4all » 17 years ago

Ajfel píše:
golismen píše:Ahoj používal jsem 2.9 a teď mám 3.9 , nejde mi zde ale shodit connection v IP -> Firefall -> Connection prostě dříve když jsem dal delete tak jsem ho zrušil, zde mi to nejde nevite jak na to ? :?: :roll:

No tak nevim, me to funguje

mne to tiez nefunguje, rano to reportnem ako bug, aj ked uz asi o tom vedia.
0 x
Pripojenie na Slovensku.
http://www.citicom.sk

Maxik
Kontaktovat uživatele:

Zdravim nevim jak vam ale me i ve verzi 3.9 mizi wlan interface na rb411 po prihlaseni winboxem za nahodny cas, napravi to az reboot.
0 x

Ajfel

Maxik píše:Zdravim nevim jak vam ale me i ve verzi 3.9 mizi wlan interface na rb411 po prihlaseni winboxem za nahodny cas, napravi to az reboot.

A zkousel jsi vypnout a zapnout winbox ? Me to pomohlo, stacilo se odhlasit a znovu nalogovat a wlan se opet objevil.
0 x

Maxik
Kontaktovat uživatele:

zkousel jak to jednou krachne pomuze jen reboot, co nevim jestli to dal funguje je to klient s natem pripada mi ze to funguje ale podle toho co vidim ve winboxu by nemelo
0 x

level

Příspěvekod level » 17 years ago

potvrzuji
a pridavam ze se to rebootne samo do 10 minut
stava se mi to nejvic po zmenach ve firewallu a mangle
0 x

Ajfel

Maxik píše:zkousel jak to jednou krachne pomuze jen reboot, co nevim jestli to dal funguje je to klient s natem pripada mi ze to funguje ale podle toho co vidim ve winboxu by nemelo

Zjistil jsem, ze kdyz neni videt wlan, tak to stale funguje. Mam to taky jako router s NATem
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 17 years ago

Jj, tohle se děje i na 3.8 a i na 2.9 a to především při manipulaci s eoip tunely, které já docela používám. Já myslel, že je to tím, žě dělám špatně něco já a hele on je to bug :-) Jinak Mikrotik funguje dál a vše jede jak má. Po reboot se to vrátí do normálu.
0 x

Ajfel

pepulis píše:Jj, tohle se děje i na 3.8 a i na 2.9 a to především při manipulaci s eoip tunely, které já docela používám. Já myslel, že je to tím, žě dělám špatně něco já a hele on je to bug :-) Jinak Mikrotik funguje dál a vše jede jak má. Po reboot se to vrátí do normálu.

Ale s EoIP tunely to nebude mit nic spolecneho, ja je nepouzivam vubec
0 x

pepulis

Příspěvekod pepulis » 17 years ago

Ano, ja to nemyslel ze to ma neco spolecneho jen s eoip, ale ze se to delo uz driv napr. pri manipulaci s eoip.
0 x