❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
McCall píše:upgrade na cca 60 zařízeních a vše bez problémů ... jak PC verze tak RB ... upgrade proveden z verze 38 - 43
Na RB532A s verzí 2.9.46 se mi stalo že po restartu přestaly fungovat QS. Pomohlo jejich vypnutí a znovuzapnutí. Projevovalo se to tak že Download i upload zobrazopvaly stejnou hodnotu toku dat.
Mám na RB133 s verzí 2.9.46 (s R52) v Interface (wireless) v advaced mi pod volbou Antenna mode vystočilo okno, který jsem v předešlých verzích neviděl - Hardware Retries (defaultně nastaveno na 15) - neví někdo k čemu to slouží ? V manuálu jsem nic nenašel. Díky
'hw-retries' specifies the number of packet transmit attempts at the specific rate. After 3 failures (3*hw-retries) at the lowest rate wireless interface is waiting 'on-fail-retry-time' and tries to send 3*hw-retries unless 'disconnect-timeout' is matched (if there is no response), when client is disconnected.