❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Verze 2.9.46

Oznámení a diskuse ke konkrétním verzím.
zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Verze 2.9.46

Příspěvekod zdenek.svarc » 18 years ago

What's new in 2.9.46:

*) added support for Broadcom BCM4401 (B0 & B1);

Moc toho není, pravda ;-)
0 x

honzam

Příspěvekod honzam » 18 years ago

Aspoň na rozdíl od verze 45 tato verze po přeflešování nedisabluje žádný Interface. A můj 5Ghz příjem jede bez zásahu :wink:
0 x

McCall
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod McCall » 18 years ago

upgrade na cca 60 zařízeních a vše bez problémů ... jak PC verze tak RB ... upgrade proveden z verze 38 - 43
0 x
SW správa sítě Hlucin.net

soucez
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod soucez » 17 years ago

McCall píše:upgrade na cca 60 zařízeních a vše bez problémů ... jak PC verze tak RB ... upgrade proveden z verze 38 - 43

Na RB532A s verzí 2.9.46 se mi stalo že po restartu přestaly fungovat QS. Pomohlo jejich vypnutí a znovuzapnutí. Projevovalo se to tak že Download i upload zobrazopvaly stejnou hodnotu toku dat.
0 x

Polk
antispam: Ano

Příspěvekod Polk » 17 years ago

Mám na RB133 s verzí 2.9.46 (s R52) v Interface (wireless) v advaced mi pod volbou Antenna mode vystočilo okno, který jsem v předešlých verzích neviděl - Hardware Retries (defaultně nastaveno na 15) - neví někdo k čemu to slouží ? V manuálu jsem nic nenašel. Díky
0 x

bezovy

Příspěvekod bezovy » 17 years ago

'hw-retries' specifies the number of packet transmit attempts at the specific rate.
After 3 failures (3*hw-retries) at the lowest rate wireless interface is waiting 'on-fail-retry-time' and tries to send 3*hw-retries unless 'disconnect-timeout' is matched (if there is no response), when client is disconnected.
0 x