What's new in 2.9.45:
*) routing-test -
fixed memory leak;
inside confederations ignore routes with our AS number in AS path,
this fixes looping of routing information inside confederation;
*) calea server supports limited intercept;
*) mac address changing did not work for RB44G (realtek 8169 chip);
*) fixed bug - could not set new-tos in mangle rules from console;
*) realtek 8169 ethernet chip (rb44g) could stop when using vlans
*) user manager - fixed bug for PayPal payments with user data containing
specific characters;
*) implement hw-retries setting for wireless;
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Verze 2.9.45
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
Verze 2.9.45
0 x
Bohus píše:No tak jsem upgradoval na jednom AP na verzi 2.9.45 z verze 2.9.43 a zakazalo mi to klientsky interfacy na 5GHz tak mi to vesele lehlo. Takze opatrne s tim
verze 2.45 má (stejně jako 3.0) trochu jiná nastavení "country". Pokud jste měl nastaveny karty nějak nestandartně, tak k vymazání dojde. u karet nastavených na "Czech Republic" a kanálu v rozmezí 5500-5700 zůstává nastavení OK - alespoň u cca. 10 ks (PC i routerboard) které jsem upgradoval.
0 x
Vašek Medek
[www.fryzl.cz]
[www.fryzl.cz]
na některých kusech upgradovaných na 2.9.45 dochází k tomu, že najednou zátěž procesoru vyskočí na 100%
Jedná se o PC s P4/3,0 které mělo doposud zátěž procesoru 10-15%
Vzhledem k tomu, že i při údajně zatíženém procesoru se router chová "normálně" a že se jedná o skok z nízké úrovně přímo na 100% (a ne 95-99 jak bývá obvyklé u přetížených routerů), předpokládám že je chyba v počítání zátěže.
Jedná se o PC s P4/3,0 které mělo doposud zátěž procesoru 10-15%
Vzhledem k tomu, že i při údajně zatíženém procesoru se router chová "normálně" a že se jedná o skok z nízké úrovně přímo na 100% (a ne 95-99 jak bývá obvyklé u přetížených routerů), předpokládám že je chyba v počítání zátěže.
0 x
Vašek Medek
[www.fryzl.cz]
[www.fryzl.cz]