Zdravim,
nedosla nekomu tahle kontrola ? Co to muze byt ?
Volam na uvedene cislo, nikdo to nebere a nejsem si vedom zadnych frekvenci mimo VOR.
Diky
Honza
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
CTU - kontrola vyuzivani rad. kmitoctu bez opravneni
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Můžeš být trochu konkrétnější? Třeba oskenovat, co si dostal?
0 x
Taky mi to přišlo. Ale co to znamaná nevim. Až se dovoláme uvidíme.
0 x
Nejsem vševědoucí, ale něco málo vím..........snad 

me se na vsech techto dokumentech libi to, ze vzdycky vyhrozuji likvidacni pokutou .
Ale kdyz nekdo neco chce po CTU , tak se na nej akorat tak vyserou.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
Tím bez oprávnění v této souvislosti podle mě myslí, zařízení provozované na základě VO-R. Takže podle mě běžná kontrola.
0 x
- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
reset píše:me se na vsech techto dokumentech libi to, ze vzdycky vyhrozuji likvidacni pokutou .
Normálka, klasická byrokracie, oni o možnosti pokuty a její výší musí informovat ze zákona. Stejně to dělají policajti a všechny ostatní byroorgány.
0 x
To moc nechápu, dřív jeli, změřili, a pak poslali protokol, že změřili to a to. Dopředu nikdy neinformovali. Asi nějaký nový zákon.
0 x
Nejsem vševědoucí, ale něco málo vím..........snad 

- Radek Úlehla
- Kontaktovat uživatele:
U nás taky neohlašují, ale co mám info od kluků z východu Čech, tak jim se ohlašovali. Každý úředník funguje trochu jinak. A dost možná jedou už na konkrétní věc, takže chtějí mít sichr, že se jim ten den bude někdo věnovat a vyleze s nima třeba na střechu.
0 x
Jo tak už vím, vyskenovali zařízení na 5360, už poslali i protokol. Dovolat se tam nedá, prý mají dovolenou.
Ale protokoly, zahájení kontrol chodí.
Tož asi můžem počítat s nějakou pěknou odměnou , dostal někdo něco a kolik ?
Předtím vždycky volali že je někdo něco špatně ať si to dáme jinam, počítám že s novou sněmovnou se budou vybírat pokuty.
Honza
Ale protokoly, zahájení kontrol chodí.
Tož asi můžem počítat s nějakou pěknou odměnou , dostal někdo něco a kolik ?
Předtím vždycky volali že je někdo něco špatně ať si to dáme jinam, počítám že s novou sněmovnou se budou vybírat pokuty.
Honza
0 x
5360 ? to neni moje, ukazu vam ze moje zarizeni bezi na 5500, tady, vidite ? 5500, nashledanou 

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Tak úplní blbci to zase nejsou, vtip je v tom že si to tam provozuje jeden náš zákazník, ale jak se jim to bude vysvětlovat, to teda nevím. Zato si je vykroutím na odškodném za průtahy v řízení. Po krásných 4 letech mi vydali platební rozkaz na zákazníka.
Někdo tu psal že naštěstí si to řeší ČTU ... No já říkám bohužel.
Někdo tu psal že naštěstí si to řeší ČTU ... No já říkám bohužel.
0 x
můžu se zeptat jak to je v praxi s tím koho je vlastně to zařízení? ssid si může každý napsat které chce a na zařízeních není žádné číslo či štítek který by jasně řekl koho to je...
kdybych měl jít na kontrolu tak jim ukážu jeden či dva vysílače a víc již nemám...
kdybych měl jít na kontrolu tak jim ukážu jeden či dva vysílače a víc již nemám...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
Nechaj tě sepsat seznam SITů, seznam essid k nim MAC a kanál. Pok ti pošlou doporučený dopis, že jdou na kontrolu a než si ho vyzvedneš jsou na střeše např. hotelu tam si tě zavolaj ukážou prstem na AP a zeptaj se čí je.
0 x
helapc píše:Nechaj tě sepsat seznam SITů, seznam essid k nim MAC a kanál. Pok ti pošlou doporučený dopis, že jdou na kontrolu a než si ho vyzvedneš jsou na střeše např. hotelu tam si tě zavolaj ukážou prstem na AP a zeptaj se čí je.
Tak. Technicky a mericim vybavenim myslim strci velkou cast mistnich diskuteru (vcetne me) do prdele. Tedy nemyslim, ze pristup, kdy si z nich budes delat "kozy" je moudrej.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
raven-il píše:Technicky a mericim vybavenim myslim strci velkou cast mistnich diskuteru (vcetne me) do prdele

0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná