❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

CTU - kontrola vyuzivani rad. kmitoctu bez opravneni

Právní problematika, závazná legislativa, provozní a lokalizační údaje, atd.
ianek

CTU - kontrola vyuzivani rad. kmitoctu bez opravneni

Příspěvekod ianek » 11 years ago

Zdravim,
nedosla nekomu tahle kontrola ? Co to muze byt ?
Volam na uvedene cislo, nikdo to nebere a nejsem si vedom zadnych frekvenci mimo VOR.
Diky

Honza
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Radek Úlehla » 11 years ago

Můžeš být trochu konkrétnější? Třeba oskenovat, co si dostal?
0 x

Netlive
antispam: Ano

Příspěvekod Netlive » 11 years ago

ctu2014.jpg
(122.04 KiB) Zatím ještě nestaženo
Taky mi to přišlo. Ale co to znamaná nevim. Až se dovoláme uvidíme.
0 x
Nejsem vševědoucí, ale něco málo vím..........snad :-)

reset

Příspěvekod reset » 11 years ago

me se na vsech techto dokumentech libi to, ze vzdycky vyhrozuji likvidacni pokutou .
Ale kdyz nekdo neco chce po CTU , tak se na nej akorat tak vyserou.
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

Tím bez oprávnění v této souvislosti podle mě myslí, zařízení provozované na základě VO-R. Takže podle mě běžná kontrola.
0 x

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

reset píše:me se na vsech techto dokumentech libi to, ze vzdycky vyhrozuji likvidacni pokutou .
Ale kdyz nekdo neco chce po CTU , tak se na nej akorat tak vyserou.

Normálka, klasická byrokracie, oni o možnosti pokuty a její výší musí informovat ze zákona. Stejně to dělají policajti a všechny ostatní byroorgány.
0 x

Netlive

Příspěvekod Netlive » 11 years ago

To moc nechápu, dřív jeli, změřili, a pak poslali protokol, že změřili to a to. Dopředu nikdy neinformovali. Asi nějaký nový zákon.
0 x
Nejsem vševědoucí, ale něco málo vím..........snad :-)

Radek Úlehla
Kontaktovat uživatele:

U nás taky neohlašují, ale co mám info od kluků z východu Čech, tak jim se ohlašovali. Každý úředník funguje trochu jinak. A dost možná jedou už na konkrétní věc, takže chtějí mít sichr, že se jim ten den bude někdo věnovat a vyleze s nima třeba na střechu.
0 x

ianek

Jo tak už vím, vyskenovali zařízení na 5360, už poslali i protokol. Dovolat se tam nedá, prý mají dovolenou.
Ale protokoly, zahájení kontrol chodí.
Tož asi můžem počítat s nějakou pěknou odměnou , dostal někdo něco a kolik ?
Předtím vždycky volali že je někdo něco špatně ať si to dáme jinam, počítám že s novou sněmovnou se budou vybírat pokuty.

Honza
0 x

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

5360 ? to neni moje, ukazu vam ze moje zarizeni bezi na 5500, tady, vidite ? 5500, nashledanou :wink:
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná

ianek

Tak úplní blbci to zase nejsou, vtip je v tom že si to tam provozuje jeden náš zákazník, ale jak se jim to bude vysvětlovat, to teda nevím. Zato si je vykroutím na odškodném za průtahy v řízení. Po krásných 4 letech mi vydali platební rozkaz na zákazníka.
Někdo tu psal že naštěstí si to řeší ČTU ... No já říkám bohužel.
0 x

okoun

Příspěvekod okoun » 11 years ago

můžu se zeptat jak to je v praxi s tím koho je vlastně to zařízení? ssid si může každý napsat které chce a na zařízeních není žádné číslo či štítek který by jasně řekl koho to je...
kdybych měl jít na kontrolu tak jim ukážu jeden či dva vysílače a víc již nemám...
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

helapc

Příspěvekod helapc » 11 years ago

Nechaj tě sepsat seznam SITů, seznam essid k nim MAC a kanál. Pok ti pošlou doporučený dopis, že jdou na kontrolu a než si ho vyzvedneš jsou na střeše např. hotelu tam si tě zavolaj ukážou prstem na AP a zeptaj se čí je.
0 x

raven-il
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod raven-il » 11 years ago

helapc píše:Nechaj tě sepsat seznam SITů, seznam essid k nim MAC a kanál. Pok ti pošlou doporučený dopis, že jdou na kontrolu a než si ho vyzvedneš jsou na střeše např. hotelu tam si tě zavolaj ukážou prstem na AP a zeptaj se čí je.

Tak. Technicky a mericim vybavenim myslim strci velkou cast mistnich diskuteru (vcetne me) do prdele. Tedy nemyslim, ze pristup, kdy si z nich budes delat "kozy" je moudrej.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....

aliney

Příspěvekod aliney » 11 years ago

raven-il píše:Technicky a mericim vybavenim myslim strci velkou cast mistnich diskuteru (vcetne me) do prdele

:D kde jsou ty fotky CTU dodavek s mikrotikama?
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná