Příspěvekod tomasegert » 8 years ago
Dobrý den,
1)prosím o doplnění disponibilních přípojek v sekci 2 ř. 37. Máte uvedený stejný počet aktivních přípojek i přípojek disponibilních (včetně geografické přílohy). Přípojky disponibilní zahrnují jak přípojky aktivní, tak i přípojky, kterými disponujete, ale v současné době není jejich prostřednictvím poskytována služba přístupu k internetu a dále přípojky, které jste schopen se stávající síťovou infrastrukturou, ve stávající kvalitě, bez významných investičních nákladů dobudovat. Adresní místa, na kterých jste schopen tyto přípojky dobudovat, by tedy měla být rovněž uvedena v geografické příloze v ř. 38.
Jestliže nemůžete uvádět další disponibilní přípojky (jste na 100 % využití sítě, nebo neplánujete připojovat další zákazníky), uveďte tuto skutečnost prosím do poznámky.
Zároveň vyplňte v geogragrafické příloze sloupce "Instalované (disponibilní) přípojky celkový stav za 3 roky (výhled)", případně vysvětlete nulové hodnoty v poznámce
Formulář, prosím, doplňte, případně opravte a odevzdejte zpět nejpozději do 15. 3. 2017.
V případě dotazů se na mne obraťte.
S pozdravem
CTU
Vážená paní CTU,
chápu, že O2 má zavedené dráty i do objektů, kde službu nikdo nevyužívá, firmy poskytující internet v bytových domech mají smotaný kabel ve stupačce před bytem.
Já poskytuji pouze wifi (ve formuláři jsem to uvedl). Zde žádná příprava není. Zákazníkovi montuji anténu a v případě ukončení služby ji demontuji = nemám místa, kde bych měl anténu bez zákazníka. Antény zákazníkům zapůjčuji.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak bych měl třeba v 2 km okruhu od vysílače navštívit všechny rodinné domy a požádat majitele, že bych u nich potřeboval vylést na střechu a změřit signál, že to český telekomunikační úřad po mě vyžaduje?
Nevím, co po mě chcete?
Vysvětlete mi prosím pojem disponibilní přípojka u wifi připojení.
Dobrý den,
vysvětlení pro disponibilní přípojky u Wifi je následující:
U přístupu k internetu prostřednictvím WiFi se jedná o adresní místa přípojek u Vašich koncových zákazníků, s kterými již máte uzavřené smlouvy a o adresní místa přípojky u potencionálních zákazníků, kteří jsou v dosahu Vaší WiFi sítě, ale smlouvy s nimi nemáte uzavřeny. Rozhodující je faktická schopnost infrastruktury dosahovat příslušných rychlostí downloadu na Vámi uváděném počtu přípojek.
S pozdravem
CTU
0 x