❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ČTÚ - Geografický sběr dat
Re: ČTÚ - Geografický sběr dat
No nevim co tam maj ale kdyz sem tam nahral svoje klienty a mel sem mezi nima listovat v tej priloze tak to bylo zoufaly ....klik cekani cekani cekani a posun o par klientu 

0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Cela CR ma celkem 33 milionu zaznamu. Jak asi dopadne nahrani 02exportu do CTU co myslite ?
Besito píše:Teď jsem to měl otevřené a listování běhalo úplně normálně.
0 x
Já když tam nahrál to CSV a pak chtěl vyhledávat musel jsem to nascroolvoat až k poslednímu záznamu aby to vyhledávalo všude a trvalo to dobrejch 5 minut než sje mse proscrooloval až k poslednímu. A pak se mi to 3x zavřelo při editaci jse mmyslel, že mě jebne, když sje mmusel 3x zase scroolovat
naštěstí se to uložilo..

0 x
zubodravec píše:Cela CR ma celkem 33 milionu zaznamu. Jak asi dopadne nahrani 02exportu do CTU co myslite ?Besito píše:Teď jsem to měl otevřené a listování běhalo úplně normálně.
divný já mám databázi starou 14 dnů a mám 3 miliony, 33 milionů to by bylo víc baráků nerž lidí, to jest divné ne

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
-
- Kontaktovat uživatele:
Je fakt ze prejimam slepe udaje od programatora. Overim
okoun píše:zubodravec píše:Cela CR ma celkem 33 milionu zaznamu. Jak asi dopadne nahrani 02exportu do CTU co myslite ?Besito píše:Teď jsem to měl otevřené a listování běhalo úplně normálně.
divný já mám databázi starou 14 dnů a mám 3 miliony, 33 milionů to by bylo víc baráků nerž lidí, to jest divné ne
0 x
hapi píše:to že pokrejvám celou vesnici neznamená že jí mohu považovat celou za disponibilní... jenom aby bylo jasno.
Když mám vyjeté pokrytí z RadioLabu a na situ 10 Gbit - co mi brání?
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!
UBNT mám rád!
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
soooc píše:hapi píše:to že pokrejvám celou vesnici neznamená že jí mohu považovat celou za disponibilní... jenom aby bylo jasno.
Když mám vyjeté pokrytí z RadioLabu a na situ 10 Gbit - co mi brání?
+1
já myslím, že ani RadioLab a 10G na POPu pro pokrytí celé vesnice není ani třeba třeba

Btw. soudruzi na MPO stejně chtějí veškeré wifi (tedy nejen wifi, ale volná pásma - 2.4, 5, 10, 17, 80, ...) z mapování vyškrtat s tím že to není NGA. Tedy mimo vesnic do 50 adresních míst a pokud v okruhu 10 km není další vesnice. Takové místo ale v republice neznám a to mám za prdelí Doupov.
A jsem zvědav jak budou vyškrtnutí 80 GHz, což je pro celém světě naprosto standardní technologie pro vysokorychlostní připojení. Spoje 3. generace umí v 500MHz cca 2.5 Gbps v jedné polarizaci.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!
stepan.benes píše:Btw. soudruzi na MPO stejně chtějí veškeré wifi (tedy nejen wifi, ale volná pásma - 2.4, 5, 10, 17, 80, ...) z mapování vyškrtat s tím že to není NGA.
Tak proč jsem se s tím tak s**l

0 x
- stepan.benes
- Kontaktovat uživatele:
To že to tak chce MPO, konkrétněji skupina úředníků na MPO ještě neznamená, že to tak skončí
Btw. mají připravené ještě daleko větší zářezy. Uvidíme jak to celé skončí ...

Btw. mají připravené ještě daleko větší zářezy. Uvidíme jak to celé skončí ...
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
-
- Kontaktovat uživatele:
Priznejte se kdo z Vas na CTU vytezuje linku kvuli formulari ART152, maj tam neustale obsazeno
)
Kód formuláře: ART152 Kategorie: ART
Kontaktní osoba: Ing. Lenka Šebková, Ing. Vít Procházka Přiděleno: 4.1.2016
Telefon: 224 004 856, 224 004 745 Odevzdáno: 7.3.2016
E-mail: sebkoval@ctu.cz, prochazkav2@ctu.cz

Kód formuláře: ART152 Kategorie: ART
Kontaktní osoba: Ing. Lenka Šebková, Ing. Vít Procházka Přiděleno: 4.1.2016
Telefon: 224 004 856, 224 004 745 Odevzdáno: 7.3.2016
E-mail: sebkoval@ctu.cz, prochazkav2@ctu.cz
0 x
REsim problem, ze kdyz si chci naimporotvat CVS z daty tak to hlasi chyba adresy. Ale kdyz je tam nasazim rucne par na test a udelam export tak ten CVS je stejnej jako muj.
Netusite kde by mohl byt problem
Netusite kde by mohl byt problem
0 x
no asi stejný nebude, možná tam bude malá drobnost jinač, zkus hledat pořádně 

0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
poslední řádka musí bejt odescapovaná jinak fail.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
high speed routery podle požadavků