❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

ČTÚ - Geografický sběr dat

Právní problematika, závazná legislativa, provozní a lokalizační údaje, atd.
ppp76
Kontaktovat uživatele:

Re: ČTÚ - Geografický sběr dat

Příspěvekod ppp76 » 9 years ago

No nevim co tam maj ale kdyz sem tam nahral svoje klienty a mel sem mezi nima listovat v tej priloze tak to bylo zoufaly ....klik cekani cekani cekani a posun o par klientu :(
0 x

Besito

Příspěvekod Besito » 9 years ago

Teď jsem to měl otevřené a listování běhalo úplně normálně.
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod zubodravec » 9 years ago

Cela CR ma celkem 33 milionu zaznamu. Jak asi dopadne nahrani 02exportu do CTU co myslite ?
Besito píše:Teď jsem to měl otevřené a listování běhalo úplně normálně.
0 x

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

Já když tam nahrál to CSV a pak chtěl vyhledávat musel jsem to nascroolvoat až k poslednímu záznamu aby to vyhledávalo všude a trvalo to dobrejch 5 minut než sje mse proscrooloval až k poslednímu. A pak se mi to 3x zavřelo při editaci jse mmyslel, že mě jebne, když sje mmusel 3x zase scroolovat :D naštěstí se to uložilo..
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 9 years ago

zubodravec píše:Cela CR ma celkem 33 milionu zaznamu. Jak asi dopadne nahrani 02exportu do CTU co myslite ?

divný já mám databázi starou 14 dnů a mám 3 miliony, 33 milionů to by bylo víc baráků nerž lidí, to jest divné ne :wink:
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Je fakt ze prejimam slepe udaje od programatora. Overim

okoun píše:
zubodravec píše:Cela CR ma celkem 33 milionu zaznamu. Jak asi dopadne nahrani 02exportu do CTU co myslite ?

divný já mám databázi starou 14 dnů a mám 3 miliony, 33 milionů to by bylo víc baráků nerž lidí, to jest divné ne :wink:
0 x

soooc

Příspěvekod soooc » 9 years ago

hapi píše:to že pokrejvám celou vesnici neznamená že jí mohu považovat celou za disponibilní... jenom aby bylo jasno.

Když mám vyjeté pokrytí z RadioLabu a na situ 10 Gbit - co mi brání?
0 x
Petr Šlinz
UBNT mám rád!

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 9 years ago

soooc píše:
hapi píše:to že pokrejvám celou vesnici neznamená že jí mohu považovat celou za disponibilní... jenom aby bylo jasno.

Když mám vyjeté pokrytí z RadioLabu a na situ 10 Gbit - co mi brání?

+1

já myslím, že ani RadioLab a 10G na POPu pro pokrytí celé vesnice není ani třeba třeba :D

Btw. soudruzi na MPO stejně chtějí veškeré wifi (tedy nejen wifi, ale volná pásma - 2.4, 5, 10, 17, 80, ...) z mapování vyškrtat s tím že to není NGA. Tedy mimo vesnic do 50 adresních míst a pokud v okruhu 10 km není další vesnice. Takové místo ale v republice neznám a to mám za prdelí Doupov.
A jsem zvědav jak budou vyškrtnutí 80 GHz, což je pro celém světě naprosto standardní technologie pro vysokorychlostní připojení. Spoje 3. generace umí v 500MHz cca 2.5 Gbps v jedné polarizaci.
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

Striker

Příspěvekod Striker » 9 years ago

stepan.benes píše:Btw. soudruzi na MPO stejně chtějí veškeré wifi (tedy nejen wifi, ale volná pásma - 2.4, 5, 10, 17, 80, ...) z mapování vyškrtat s tím že to není NGA.

Tak proč jsem se s tím tak s**l :D To je dobrý.. Ne sranda, pokud je to fakt, tak ten humbuk kolem vyplňování výkazu .. neskutečný..
0 x

stepan.benes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod stepan.benes » 9 years ago

To že to tak chce MPO, konkrétněji skupina úředníků na MPO ještě neznamená, že to tak skončí :wink:
Btw. mají připravené ještě daleko větší zářezy. Uvidíme jak to celé skončí ...
0 x
Profesionální troll, manipulátor a hrubovibrační ještírek.
Vůbec mi nevěřte, protože se s Vámi velmi pravděpodobně právě teď pokouším manipulovat !!!

ppp76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod ppp76 » 9 years ago

Evidentne nam preji a podporuji nas v podnikani :?
0 x

zubodravec
Kontaktovat uživatele:

Priznejte se kdo z Vas na CTU vytezuje linku kvuli formulari ART152, maj tam neustale obsazeno :-))
Kód formuláře: ART152 Kategorie: ART
Kontaktní osoba: Ing. Lenka Šebková, Ing. Vít Procházka Přiděleno: 4.1.2016
Telefon: 224 004 856, 224 004 745 Odevzdáno: 7.3.2016
E-mail: sebkoval@ctu.cz, prochazkav2@ctu.cz
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 9 years ago

REsim problem, ze kdyz si chci naimporotvat CVS z daty tak to hlasi chyba adresy. Ale kdyz je tam nasazim rucne par na test a udelam export tak ten CVS je stejnej jako muj.

Netusite kde by mohl byt problem
0 x

okoun
antispam: Ano

Příspěvekod okoun » 9 years ago

no asi stejný nebude, možná tam bude malá drobnost jinač, zkus hledat pořádně 8)
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

hapi

Příspěvekod hapi » 9 years ago

poslední řádka musí bejt odescapovaná jinak fail.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků