Bytove domy, kazdy jiny (jiny pocet bytu). Jak napisete disponabilni pripojky, kdyz nevite kolik je tam bytu?

iTomB
Petr Bačina píše:V RUIANu jsou uvedené počty bytových jednotek v domě...
iTomB píše:Petr Bačina píše:V RUIANu jsou uvedené počty bytových jednotek v domě...
jt-dob-net píše:iTomB píše:Petr Bačina píše:V RUIANu jsou uvedené počty bytových jednotek v domě...
Tak to jsem zvědav, jak svědomitě bude ČTÚ porovnávat disponibilní přípojky a počty bytových jednotek v domě.
Pro zajímavost v jednom paneláku je 12 bytů. ale disponibilních (zároveň i aktivních) přípojek je 21![]()
V jednom bytě dvě přípojky a ve sklepě jsou z prádelny a mandlovny dvě připojené kanceláře
Jsem zvědav, zda to svědomitý úředník bude chtít vysvětlit - a zda to vůbec pochopí
okoun píše:jinak jak strojově najít na wifi možné přípojky by asi muselo být ve spolupráci několika faktorů a to: teréní mapy, kde jsou napčíklad vrstevnice, dále místním šetřením technika, aby si ověřit možnost signálu na místě případně vysláním nějakého drona, který by měřil či fotil, rozhodně to není nic levného si udělat takovou statistiku![]()
jediný co ted mohu dobře stojově udělat je použít zrušené přípojky kde vím že to na 100% jde, těch je ale fakt minimum
Striker píše:Zajímalo by mě jenom jestli je to do 15.3 včetně. Mám to už skoro horový, kromě teda investica nechce se mi to počítat dneska..
ppp76 píše:Co mi vypllivnul ispadmin to jsem jim poslalvyhled na tri roky? copak mam vesteckou kouli
okoun píše:investic? to já tam vůbec neměl měl jsem tam akorát tržby LoL
Striker píše:Zajímalo by mě jenom jestli je to do 15.3 včetně. Mám to už skoro horový, kromě teda investica nechce se mi to počítat dneska..
TTcko píše:státní termíny jsou vždy včetně ...