neverhappy píše:Zdar misto do mailu to napisu sem, treba nekdo me domenky vyvrati nebo podpori.
Podle me to neokecas. Kdyby to byvali poskytovatel chtel na tebe hodit, tak neceka skoro 2 roky na poslani kontroly. Navic pochybuji, ze to ma nejaky ISP zapotrebi na nekoho posilat CTU.
Zarizeni bylo v modu AP, SSID spis evokuje , ze se to vyuzivalo pro pripojeni s nejakou budovou. Zkousel jsem to kreslit do mapy a podle me to miri kousek bokem do lesa. Pokud v tom nemas prsty ty, tak podle me nekdo s te firmy urcite. Skoro to vypada, ze ta antena posilala net na tu budovu s temi tenisovymi kurty. To ale uz nezjistis, kdyz je sundana.
Treba to okecas, drzim palce, ale neverim tomu. V nasem state musis prokazovat svou nevinu a ne oni tobe vinu.
Ta vypoved nic nedokazuje. I kdyz by to zarizeni bylo tvoje, tak kdyz je v modu AP, tak podle me by za nej odpovida ten, na koho je to pozemku. Uvedu priklad.
Klient mi nezaplati, ja jej vypnu a on na truc vyresetuje zarizeni do tovarniho, nastavi mod AP na indoor kanale a posle na sebe CTU. Ja mu poskytuji internet. Zarizeni na strese je moje. Klient to prepl, tudiz to uz neni muj prijimac, ale jeho vysilac. Jde to ale i obracene. Ja prepnu zarizeni do modu AP a poslu na nej kontrolu. Ted babo rad. Ja to ale udelat nemuzu, protoze by mi utekli klienti. Tohle by se rozhlasilo.
Navic jak dokazes , ze je to to zarizeni te firmy . Ze tam nebyla nejaka stara mrdka, kterou jste demontovali a dali si tam svoje zarizeni. Mas nejaky predavaci protokol vcetne MAC, ze oni dodali ten nanobridge?
Mám faktury za net nemám faktury za zařízení
do zařízení jsem neměli nikdy přístup nikdy nebylo v továrním nastavení
Prostě se ukončila smlouva viz ten obrázek..
a oni nám ho jako z dobré vůle věnovali ..
vše by bylo v pořádku nebýt toho že to jako poskytovatelé nastavili a měli nastavené na frekvenci 5300 MHz
chápeš kdyby to bylo v povoleném pásmu tak to může vysílat třebas dalších 200 let nebo dokud to neshoří..."kéž by"
jinak ve firmě to prostě někdo bud nevypojil ze zásuvky..nebo omylem zapojil...
a prostě dosšlo k tomu že to bylo stále aktivní sice odpojeno ze sítě ale zapojeno na elektřinu a prostě to ssid to vysílalo nic víc nic mín..
Jak jsme již psal zařízení jsme demontoval..a nechal jsme ho tam at si ho čtů klidně odnes jako důkazní materiál..
s tím nebyl problém
prostě dle mého názoru je chyba na té firmě a na tom konkrétním technikovi že bylo zařízení nastaveno v do nepovoleného pásma..což jsme jako klienti nemohli žádným způsobem ovlivnit ani zjistit..chápeš??
jen jsme odebírali konektivitu a platili..nic víc