Zdravím,
majitel domu nám dal kudlu na krk, že chce vyjádření hygieny k provozované anténě ( ubiquity nanobridge). Že mu pod tím spí děti a kdesi cosi. Neřešme, že anténa konkurence je tam už pěknou dobu a hned vedle jsou BTSky. Poslal jsem mu dokument o Shodě (http://files.i4wifi.cz/inc/_doc/attach/ ... %C4%9B.pdf) , nacož reagoval, že dle nějakého zákona z roku 2007 k tomu musí být český dokument, že je to schválené zařízení. Stejně tak Vyjádření ČTU ho nezajímá. Chce dokument z hygieny. Existuje vůbec něco takového, případně dokážete mne na to nasměrovat? Nevypadá, že chce úplně dělat problémy, říkal, že rád, poskytne ve svém domě další službu, ale je z lékařské rodiny a tam se na to asi hraje.
Díky za nakopnutí.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Hygienická zpráva 5,4-5,7 GHz
Krajská hygienická stanice, měli by to udělat zadáčo, chtějí ale podklady (výpočty, ...).
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
"Že mu pod tím spí děti a kdesi cosi."
nejaky soused co si poridi AC router a vosoli ho mu ty decka prosviti daleko pecliveji... 

0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
To víme my. Ale jemu to nevysvětlíš. Jediné co funguje je zpacifikování pomocí ostatních obyvatel domu.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
whiteagle píše:Zdravím,
majitel domu nám dal kudlu na krk, že chce vyjádření hygieny k provozované anténě ( ubiquity nanobridge). Že mu pod tím spí děti a kdesi cosi. Neřešme, že anténa konkurence je tam už pěknou dobu a hned vedle jsou BTSky. Poslal jsem mu dokument o Shodě (http://files.i4wifi.cz/inc/_doc/attach/ ... %C4%9B.pdf) , nacož reagoval, že dle nějakého zákona z roku 2007 k tomu musí být český dokument, že je to schválené zařízení. Stejně tak Vyjádření ČTU ho nezajímá. Chce dokument z hygieny. Existuje vůbec něco takového, případně dokážete mne na to nasměrovat? Nevypadá, že chce úplně dělat problémy, říkal, že rád, poskytne ve svém domě další službu, ale je z lékařské rodiny a tam se na to asi hraje.
Díky za nakopnutí.
Kdysi jsem resil totez, dokonce jsem to tu nekde postoval. Napsal jsem na CTU (ofiko pres podatelnu) a oni mi pomerne obsirne a inteligentne vse popsali, tak aby se nebali ani duchodci.
0 x
Josef Smola
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
k mikrotiku jsem se vratil po 4 letech a mam pocit, ze kdyby zakazali vsechny zabugovany feature, zustane jen ten barevnej terminal....
Asi doktorská rodina má nastudován zákon o ochraně veřejného zdraví, v tomto případě asi nařízení vlády o ochraně zdraví před neionizujícím zářením 1/2008 Sb., který má jakési nápady, že při uvedneí vysílače do provozu mám výpočty nebo meřením dokazovat, že nepřekročím příslušné limity v daném místě a mám mít o tom papír, který chtějí vidět?
0 x
Majklik píše:Asi doktorská rodina má nastudován zákon o ochraně veřejného zdraví, v tomto případě asi nařízení vlády o ochraně zdraví před neionizujícím zářením 1/2008 Sb., který má jakési nápady, že při uvedneí vysílače do provozu mám výpočty nebo meřením dokazovat, že nepřekročím příslušné limity v daném místě a mám mít o tom papír, který chtějí vidět?
Tak, a na základě tohoto měření/výpočtu (vlastními silami, pokud to umíte), vydá KHZ potřebné lejstro s razítkem.
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500