❗️Toto je původní ISPforum.cz ve stavu k únoru 2020 běžící v omezeném režimu pro archivační účely. Aktivní verzi naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
poplatek za ÚR na stavbu stožáru :-(
- douby
- Kontaktovat uživatele:
-
soooc
trandak píše:soooc píše:douby píše:nakopni mě, jakou kličku mám pro příště využít
Zkus postavit dvě různé stavby, na které není potřeba nic, na sebe
A to myslíš že to klapne??? Teda u mě asi těžko, kord když u mě je to vidět z celého města...
Tak u nás mi to poradila přímo paní na úřadě, takže v našem revíru asi ok. Ale těch 13 metrů je spíš teorie - i když postavíš boudu pro zemědělské účely, tak něco musíš nechat na kotvení, takže příhrada má 8 metrů, ale nad boudu jde třeba jen 6 - výsledná výška 11 metrů. A samozřejmě bouda dole něco stojí.
A ideálně se pak domluv s myslivcema, ať ti to naplní kaštanama
A samozřejmě je třeba myslet na to, aby ta bouda dole nestála víc než ÚR, ale nám to radila ve spojení s CHKO - jak se vyhnout schvalování (kterým bychom pravděpodobně neprošli). Ideální pro tyto případy se jeví kontejner a na něj přikotvený stožár s lanama.
0 x
-
Peyrak
mě to řekli tak, že pokud jsem věřejná síť, veškeré poplatky jsou pro mě poloviční, dělal jsem ÚR, 16m stožár, 1km pověšené optiky, 60m kopané optiky + elektrika
0 x
-
soooc
Peyrak píše:mě to řekli tak, že pokud jsem věřejná síť, veškeré poplatky jsou pro mě poloviční, dělal jsem ÚR, 16m stožár, 1km pověšené optiky, 60m kopané optiky + elektrika
Jak už tu někdo psal - co úřad, to výklad.
0 x
- trandak
- antispam: Ano
-
Peyrak