❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
	Kostol zmluva
- 
				alexanderi
- Kontaktovat uživatele:
Kostol zmluva
Ahojte prosim o pomoc pri zostaveni zmluvy, alebo nejaku predlohu zmluvy pre umiestnenie 2 ks anten na kostol, resp. do muriva okna kostolnej veze. Dakujem.

0 x 

Tak ono jejich vedení (myslím to trochu níž pod nejvyšším  ), většinou už nějaké smlouvy má pro tyto situace. Nebo oni po tobě chcou, ať to sesmolíš ty?
 ), většinou už nějaké smlouvy má pro tyto situace. Nebo oni po tobě chcou, ať to sesmolíš ty?

), většinou už nějaké smlouvy má pro tyto situace. Nebo oni po tobě chcou, ať to sesmolíš ty?
		0 x 

Ja sem  tekrat  nakou  smlouvu na  kostel jim  posílal na  diacezi ,ale  daly  my  svojí   vlastní  , kde  měly  naké  podmínky který  sem  musel splnit  vubec  nechtěly aby  ty anteny  byl  vidět  , chtěly  pudorys věže  kde měly  být anteny a technickou  správu čekal sem 3 měsíce na  smlouvu .
zde fotka jak to ted vypadá
- Přílohy
- 

- kostel.jpg (30.9 KiB) Zobrazeno 4417 x

0 x 

- 
				alexanderi
- Kontaktovat uživatele:
oni chcu aby som im pripravil nejaku zmluvu, kvoli tomu by mi pomohla nejaka existujuca

0 x 

zdenekr píše:Ja sem tekrat nakou smlouvu na kostel jim posílal na diacezi ,ale daly my svojí vlastní , kde měly naké podmínky který sem musel splnit vubec nechtěly aby ty anteny byl vidět , chtěly pudorys věže kde měly být anteny a technickou správu čekal sem 3 měsíce na smlouvu .
Co to je za valec - ta prostredni ant?
		0 x 

ASH-10

0 x 
			Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
						nemohu si pomoc, neprijde mi ze by anteny nebyli vubec videt   ale mozna to diky stejne barve splyne s pozadim...luxus anten "na fasadu" nemam, musim bejt za zaluziemi, ktere delaj se signalem neplechu... udelam change anten za lepsi s vetsim ziskem.
 ale mozna to diky stejne barve splyne s pozadim...luxus anten "na fasadu" nemam, musim bejt za zaluziemi, ktere delaj se signalem neplechu... udelam change anten za lepsi s vetsim ziskem.

ale mozna to diky stejne barve splyne s pozadim...luxus anten "na fasadu" nemam, musim bejt za zaluziemi, ktere delaj se signalem neplechu... udelam change anten za lepsi s vetsim ziskem.
		0 x 
			Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát...  z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o))) 
						- 
				Dalibor Toman
pcwifi píše:nemohu si pomoc, neprijde mi ze by anteny nebyli vubec videtale mozna to diky stejne barve splyne s pozadim...luxus anten "na fasadu" nemam, musim bejt za zaluziemi, ktere delaj se signalem neplechu... udelam change anten za lepsi s vetsim ziskem.
a pak prijde mobilni operator a ovesi kostel pozinkovanou nadherou a najednou nikomu nevadi, ze to neni v barve fasady/oplechovani a za zaluzii. Pripadne prestane byt dulezite, ze kostel byl prave zrestaurovany pod dohledem pamatkaru...
Jeden priklad:
ta panelka dole je nase - montazni firme je to fuck.Ze se neco deje se dozvime az z poklesu signalu...
		0 x 

no tohle mi udelat tak zvazuju ze jim povolim nejaky konektor... si o sobe mysli fakt hodne. inu ISP je male cosi, penez z nej moc neni... operator pusti za rok desetitisice, to se pak jinak prizpusobuje jeho pozadavkum resp. delaj se ustupky.

0 x 
			Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát...  z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o))) 
						Inak povedane, kostolne veze su nevdacne riesenie a nemaju velku buducnost. Ked tam bude clovek potrebovat konekt v niecok inom ako je 5Ghz tak je asi koniec. V mojom okoli nieje ziadna veza na ktoru by sa dala dat 17/24 tka bez toho aby nebola vidiet.

0 x 

Gemb píše:Inak povedane, kostolne veze su nevdacne riesenie a nemaju velku buducnost. Ked tam bude clovek potrebovat konekt v niecok inom ako je 5Ghz tak je asi koniec. V mojom okoli nieje ziadna veza na ktoru by sa dala dat 17/24 tka bez toho aby nebola vidiet.
Běžně máme na kostelích Airfiber 24Ghz, případně BTH nebo 10Ghz.
Takže v tom problém není. Musí se to umět zamaskovat...
		0 x