Stížnost/podnět na nevyžádané obchodní sdělení – vyrozumění
Sdělujeme Vám, že na základě Vaší a dalších stížností na rozesílání nevyžádaného obchodního sdělení byla Úřadem pro ochranu osobních údajů (dále jen „Úřad“) provedena analýza stížností, kterou bylo prokázáno, že o obchodní sdělení se ve smyslu zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti jedná.
Nicméně Úřad zjistil, že domény centumoi.cz a businessinformation.cz dle http://www.nic.cz patří Mgr. Eva Špačková, Slezská 592/13, 13, 792 01 Bruntál. Webové stránky nefungují. Dle informace z Živnostenského úřadu v Bruntále adresa Slezská 592/13 vůbec neexistuje, v blízkém okolí se nenachází žádná osoba jménem Mgr. Eva Špačková a ani v evidenci městského úřadu se osoba s takovýmto jménem nevyskytuje. Dále byl zaslán dotaz na Ministerstvo vnitra, ze kterého vyplývá, že v evidenci obyvatel nebyla na této adrese osoba Mgr. Eva Špačková dohledána. V některých obchodních sděleních byl podepsán Milan Špaček (bez adresy a další identifikace). Ani tuto osobu není možné identifikovat. Bohužel, ačkoli se jedná o větší počet stížností na tohoto odesílatele, nepodařilo se ÚOOÚ dohledat odpovědnou osobu a zahájit příslušné řízení.
Litujeme, že Vám nemůžeme podat příznivější zprávu ohledně Vámi podané stížnosti.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
nevyžádaná obchodní sdělení
nevyžádaná obchodní sdělení
jen čtu a "pláču", když vidím, že dneska má doménu fakt každý, i virtuální, neexistující osoba. Prostě je naděleno každému, kdo dá peníze, bez ověření identity ...
0 x
UPDATE klienti SET internet_povolen = false WHERE po_splatnosti > 500
Lepší než výhra ve Sportce :)
Lepší než výhra ve Sportce :)
Bordel.. Prostě Banánistán..
Taky mě chodí tuny majlů, nestíhám ty domény cpát do blacklistu na mailserveru. Kdekdo si myslí, že když jsem uvedl někde na webu svůj mail, tak že jsem dal souhlas k zasílání spamu. By mě zajímalo, kolik procent mailovýho trafficu dělá spam.
Taky mě chodí tuny majlů, nestíhám ty domény cpát do blacklistu na mailserveru. Kdekdo si myslí, že když jsem uvedl někde na webu svůj mail, tak že jsem dal souhlas k zasílání spamu. By mě zajímalo, kolik procent mailovýho trafficu dělá spam.
0 x
Repkins píše:By mě zajímalo, kolik procent mailovýho trafficu dělá spam.
Bude-li ti stačit vzorek z našeho malého mail serveru za posledních 322 dní:
Kód: Vybrat vše
Of 13898 items that were initially greylisted:
- 1988 ( 14.3%) became whitelisted
- 11910 ( 85.7%) expired from the greylist
Tedy 85,7 % veškeré pošty je spam...a to neberu v potaz, že něco je okamžitě zablokováno bez zápisu do statistiky na základě veřejných IP blacklistů a nějaký spam samozřejmě projde i přes všechny kontroly, takže taky není ve statistice
0 x
Někde se psalo, že z 10ti mailů je 8 mailů SPAM a jen 2 maily jsou normální, typu "jestli to nepřepošleš dalším 10ti lidem, budeš mít 100 let smůlu 

0 x
T-T
V posledni dobe chodi cim dal vic ceskych spamu, ale maji spolecnou patku mailu ... ze adresa byla ziskana z verejne dostupneho zdroje NEBO, ze se nejedna o obchodni sdeleni, ale o primou nabidku ke smlouve, ci tak nejak ... takze stacilo udelat 2 pravidla a mam zase na chvili klid.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Já si dám občas práci a na první kontakt, který najdu zavolám, že nám někdo útočí na servery, ať sjednají nápravu nebo to budeme řešit přes právníka.
Právníka nemáme, firemní email máme na gApps...
Právníka nemáme, firemní email máme na gApps...
0 x
Windows what? Linux instead...
Real programmers don't need notice all their known languages.
https://www.facebook.com/conexainternet
Nemohl bys zavolat panu Wongovi, že nechceme hrát o 500.000 liber? 

0 x
T-T
Já už jsem vyhrál tolik loterií (alespoň dle množství oznámení o výhře soudím) že už je ze mě celebrita a proto mě každou chvíli nabízejí, že mě pošlou balík doláčů z konta nedávno tragicky zemřelého židovského obchodníka/managera/obchodníka s nemovitostmi atd...
Bohužel jsem zatím neviděl ani cent, páč jim na ty jejich prachy hážu kakáč a odmítám jim poslat mailem svoje nacionále.

0 x
nahodou jsem jednou panu Wing H. Neco Neco ... odepsal, ze me jeho nabidka prevodu dedictvi a nasledne moji provize 10% z tech mnoha milionu zajima, tak at mi posle blizsi info a asi po 5ti takovych pratelskych mailech, kde jsme si povidali, jak ma tezky zivot, co se vlastne stalo, ze je chudacek s rodinou a sesti detmi... bla bla bla... uz nejak prestal psat, a ani nechtel muj ucet ani zaplatit necekane vydaje :-/ skoda, asi nasel nekoho jineho, komu poslal hodne milionu... mohl jsem byt bohac a zas nic.
0 x
kvalita tohoto fóra klesla pod hranici, která je snesitelná
Ja predal UOOU za posledni 2 roky tak cca 10 stiznosti na spammery, ktery me uz opakovanosti fakt s*ali. Nikdy jsem nedostal ani vyjadreni jestli a jak to resi..takze jsi dopadl jeste cekem dobre
U me je nejvetsi evergreen nejaka nabidka na aplikaci na vedeni knihy jizd - to uz chodi par let tak alespon 1x za mesic..

0 x
- Tomáš Břinčil
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
superweb píše:Ja predal UOOU za posledni 2 roky tak cca 10 stiznosti na spammery, ktery me uz opakovanosti fakt s*ali. Nikdy jsem nedostal ani vyjadreni jestli a jak to resi..takze jsi dopadl jeste cekem dobreU me je nejvetsi evergreen nejaka nabidka na aplikaci na vedeni knihy jizd - to uz chodi par let tak alespon 1x za mesic..
To vyjadreni prijde vzdy. Jen to trva.
0 x
Windows what? Linux instead...
když o tom tak mluvíme, tak za posledních cca 5 dnů zaznamenávám výrazný nárůst zahraničního spamu. Když to vezmu jen podle mého mailu, na kterém denně do spamu spadlo tak 10-12 mailů, teď je to přibližně 10x tolik.
0 x
T-T
posledni dobou take registruju zvyseny pocet spamu na nesmyslne adresy na nase domeny ,
a jsou jich mraky
a jsou jich mraky
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
chodí nám toho za poslední dobu taky mraky ... nevím, co se stalo 

0 x