❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Firemný Offroad ISP

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
midnight_man

Firemný Offroad ISP

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

Páni, aké máte firemné offroady? Tí čo majú....na pristup k vyššie položeným stožiarom :mrgreen: . Kludne mozete aj foto :), pre inšpiraciu. + skusenosti pomozu.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

Renault Kangoo 4x4
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 13 years ago

suzuki samurai s trochu zvýšeným podvozkem a většíma kolama, foto tu někde je
0 x

pmaster

Příspěvekod pmaster » 13 years ago

staci frontera opel (ma dobru brodivost) a ak ches nieco novsie tak staci X3

PS: samozrejme nad nivu nic nema ale nepredpokldam ze sa chces vozit na lade.. :D
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Viktor Novotný » 13 years ago

suzuki jimny s terenima pneu "traktor"
0 x

kure05

Příspěvekod kure05 » 13 years ago

net.work píše:Renault Kangoo 4x4

Tohle že je auto ? :-D Na firmě jsou 4 kousky, teda už jen 3 (ten čtvrtej ma prasklou hlavu na motoru a už se odhlásil a tím pádem navždy dojezdil) a furt se to sere. Dá se říct že to je pomalu častěji v servisu než v rukou techniků. Ten znak kosočtverce na kapotě říká, že tyhle auta jsou opravdu na p..u. Já mám Peugeot Partner a krom alternátoru co odešel hned na novej rok se s tím nic neděje (ťuk, ťuk) . . .
0 x

ef

Příspěvekod ef » 13 years ago

Máme 3 kusy těchto aut sice né 4×4 a ani jeden závažný problém.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

pmaster píše:staci frontera opel (ma dobru brodivost) a ak ches nieco novsie tak staci X3

PS: samozrejme nad nivu nic nema ale nepredpokldam ze sa chces vozit na lade.. :D

X3? odkdy je X3 offroad? to je osobni auto ktery nekdo nechal zvetsit, teda je podvozek zvetsit. Ten srot nevyjede ani blativej kopecek protoze to je nerizena 4x4 bez samosvornych diferencialu. Nejhorsi investice co jsem kdy videl. Navic vevnitr neni ani zadny misto.
0 x

Selič

Příspěvekod Selič » 13 years ago

Tohle že je auto ? :-D Na firmě jsou 4 kousky, teda už jen 3 (ten čtvrtej ma prasklou hlavu na motoru a už se odhlásil a tím pádem navždy dojezdil) a furt se to sere. Dá se říct že to je pomalu častěji v servisu než v rukou techniků. Ten znak kosočtverce na kapotě říká, že tyhle auta jsou opravdu na p..u. Já mám Peugeot Partner a krom alternátoru co odešel hned na novej rok se s tím nic neděje (ťuk, ťuk) . . .

Tak to toho Partnera nemáš dlouho. Pravidleně praskají konce předních vinutých pružin, při tom to rozmlátí ještě spoustu věcí okolo. Alternátor je klasika, navíc ještě uhnívají kabely kolem bodů ukostření. Největší sranda je přejet kus větve nebo hromátku štěrku - vypustí to olej od posilovače řízení.
Sem tam náhodně praskne lanko od spojky, problémy s řazením atd.
O renaultu jen tolik, že to je auto s trojicí dámských přirození - vepředu, vzdadu a za volantem...
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

kure05 píše:
net.work píše:Renault Kangoo 4x4

tak ja renaulty taky nemusim, ale tenhle se jim asi nejak povedl - ja s tim jezdim jako hovado a krom prvniho servisu po koupi (asi 120tisic najeto) se tam zatim nic nevys*alo...
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

mame nekolik kusu citroen berlingo .. je to defakto peugeot partner ... a zadne problemy s tim nejsou :O
0 x

Tomáš Nesrsta
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tomáš Nesrsta » 13 years ago

A co Dacia Duster? Co jsem koukal na videa tak s terenem si poradi celkem slusne
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

mno, to už radši škoda scout. To už vyjede všechno když už se tu bavíme o vyškrábání někam.
0 x

KoZLiCeK

Příspěvekod KoZLiCeK » 13 years ago

ja mam traboše. :)
0 x

Viktor Novotný
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

hosi ... neplette si opravdovy offroad a pseudo terenak typu SUV ... pokud fakt do terenu, tak jimny, samurai, niva .. na to poradne pneu a je to vyresene ...
ale napodobenina jako je dacia duster to vazne neee to uz radsi jit pesky :D
0 x