Když došla řeč na Jezerce na plagiáty, schválně jsem zkusil, zda-li má chování společnosti ASM přetrvající charakter. No, posuďte sami:
http://www.wifihw.cz/soubory/125/router ... h_toku.pdf
vs.
http://download.asm.cz/inshop/prod/xten ... h_toku.pdf
O nic strašnéno samozřejmě nejde, nijak na tom nelpím, ale obrázek si člověk udělá. A na doméně routeros.cz dnes sídlí nabídka Routerboardů od Aspa.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Zvláštní praktiky firmy ASM
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jako, ze navod co jsi kdysi vytvoril, dnes ma na webu kde kdo ? No ma .. ale pokud jsi k tomu nejak neresil nejake autorske prava, tak co ? ..
0 x
To nasere ne? A doménu, kterou jsi odepsal a přestal platit, si nakonec někdo koupí, když bude volná. Tak to je opravdu drzost! 
Ne, ale teď vážně.. ta doména holt byla k mání. Taky teď má jednu moji doménu firma-spekulant, což je o to horší.
Ale co se týče toho návodu, když chci použít tímto způsobem něčí dílo, alespoň si dám tu práci a zkusím kontaktovat autora, aby mi dal požehnání.
No a když nedá, nastoupí photoshop, word a hrátky se slovíčky

Ne, ale teď vážně.. ta doména holt byla k mání. Taky teď má jednu moji doménu firma-spekulant, což je o to horší.
Ale co se týče toho návodu, když chci použít tímto způsobem něčí dílo, alespoň si dám tu práci a zkusím kontaktovat autora, aby mi dal požehnání.
No a když nedá, nastoupí photoshop, word a hrátky se slovíčky

0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
Viktor Novotný píše:jako, ze navod co jsi kdysi vytvoril, dnes ma na webu kde kdo ? No ma .. ale pokud jsi k tomu nejak neresil nejake autorske prava, tak co ? ..
Viktore, prosím tě nedělej ze mě jelimana. Pokud si na Jezerce nebyl a nevíš o co šlo, tak ten příspěvek prostě nekomentuj.
tom-tom píše:To nasere ne? A doménu, kterou jsi odepsal a přestal platit, si nakonec někdo koupí, když bude volná. Tak to je opravdu drzost!
To vážně na tomhle fóru nemůžu něco napsat bez toho, abyste ze mě neudělali blba?

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
promin, nejak jsem si nemohl pomoct, prave z dob techto navodu mas uz mne schovany zarez jako prase ... ty uz si to asi nepamatujes, ale koupil jsem od tebe prvniho MK na DoM tusim tenkrat nejaka verze 2.8 .... a kdyz se to cele ses*alo poslal jsi me normalne do ***
byl jsem na tebe tenkrat nas*any asi mesic ...
byl jsem na tebe tenkrat nas*any asi mesic ...
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
Jestli jsi se tenkrát vyjadřoval podobně, jako dnes, tak se sám sobě nedivím 

0 x