myslel jsem že se na výstupy 1-2 a 2-3 dají zapojit dvě zásuvky a v nich ovládat zařízení ale ouha na výstupech nemám napětí jedná se o vadný kousek nebo se to zapojuje jinak

Repkins píše:Dneska jsem to objednal na test. Bral jsem něco podobnýho od FLAJZARa, ale ten to má za 2x tolik. Až otestuju, můžu napsat detaily.
Nicméně už ze schématu je jasné, že jsou tam dva spínací kontakty. Chytrému napověz... Na výstupu samozřejmě není napětí, jsou to jen kontakty od relé, musíš na vstup napětí pustit a ono ti pak po sepnutí vyleze z výstupu.
Buďto to bude "mačkat RESET čudlik", nebo se použije pomocné relé s rozpínacím kontaktem a bude to přerušovat napětí ke zdroji - tak to používám já. Nevím jak tento resetátor ale ten od Flajzara má možnost naprogramovat funci toho vnitřního relé aby v klidovém stavu bylo sepnuté nebo rozepnuté.
Předpokládám, že to bude ten samej udělátor jako má Flajzar, pouze je v jiné krabičce a má jinak zapojené vývody.
Pokud ano, pak to umí spoustu užitečných věcí:
- hlásí výpadek a konec výpadku napájení (má to v sobě záložní baterku na pár hodin provozu)
- má to vstupy na měření teploty a může se to nastavit jako termostat, který bude v racku spínat ventilátor
- má to vstupy na kontakty nebo pohybový čidla - může to hlídat otevření rozvaděče
- má to odposlech = můžete naslouchat vrnění transformátorů a šumu spínaných zdrojů v racku.
Repkins píše:Relé na DIN lištu od ABB. Hodím to hned vedle toho GSM a jen propojím pár kablíků. Stykač je zbytečně velkej, ledaže bys s tím chtěl spínat víc jak 4kW indukční zátěže. Relé fakt bohatě stačí, spínám s tím průmyslovej zdroj 24V pro RB a nebo zdroj PC routeru.
A jak to máš zapojený? Fázi do svorky 1 přes GSM reset a ze svorky 2 do zásuvky? S Flajzar resetátorem jsem zatím neměl problem. Problem byl spíš s Flajzarem. Objednal, zaplatil a reset nikde. Až když už to bylo 14 dní, tak jsem jim napsal a pak to teprv poslali. Kdyby se to stalo jednou, tak neřeknu, ale bylo to tak pokaždé.
Tak doufám, že nedělám chybu, když kupuju tento model. Aby to nebyl nějakej levnej šmejd. Raději si připlatím a mám klid.