❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Jaky browser pro iPhone ci iPad

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
hocimin1

Jaky browser pro iPhone ci iPad

Příspěvekod hocimin1 » 13 years ago

jaky web browser pouzivate pro svuj iPhon nebo iPad?
0 x

zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

Příliš na výběr není, takže Safari. Není to špatný prohlížeč, ale Chrome by byl lepší. Už k vůli Google syncu. Na druhou stranu, ideální na procházení často navštěvovaných zdrojů na mobilním zařízení stejně není browser, ale agregátor typu Reeder http://reederapp.com
0 x

hocimin1

Příspěvekod hocimin1 » 13 years ago

Jojo safari je dobry. A hlavne je na vsech. Jenomze me napriklad neotvira site servey na ubnt hrackach. Mozna jsem teda neco nekde nastavil ale netusim.

Stahnul jsem si na zkousku Mercury a vypada to pekne oproti safari, to ma par ficur
0 x

oscar

Příspěvekod oscar » 13 years ago

hocimin1 píše:Jojo safari je dobry. A hlavne je na vsech. Jenomze me napriklad neotvira site servey na ubnt hrackach. Mozna jsem teda neco nekde nastavil ale netusim.

Stahnul jsem si na zkousku Mercury a vypada to pekne oproti safari, to ma par ficur

ja cez safari v pohode nastavim vsetko na ubnt, a funguje mi aj site survey.
0 x

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 13 years ago

Ještě by kdyby to umělo flash bylo by to dokanalé.....ten mně na téhle placce chybí.
0 x

zzam

Příspěvekod zzam » 13 years ago

Výborná je opera - pamatuje si hesla, lze synchronizovaz záložky a historii s operou, kterou máte na PC, je rychlá a navíc využívá kompresi stránek - tzn. zobrazují se rychleji stránky a šetří přenesená data.
0 x