❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

GTD systémy, zkušenosti

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
zdenek.svarc
Administrator
antispam: Ano

GTD systémy, zkušenosti

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

Dovolil bych si rozvinout tuto diskuzi na téma GTD, resp. diskuzi o správě úkolů jednotlivce jako takové. V přednášce Petra Máry zazněly nějaké tipy. V Luhačovicích jsem doplňoval ještě tip na Wunderlist.com, který naše firma používá dodnes. Určitě budete mít nápady a zkušenosti i s dalšími systémy. Prosím, abyste se o ně podělili, děkuju.
0 x

sub_zero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod sub_zero » 13 years ago

Podělím se. V Luhacovicich mě přednáška nadchnula a opakovaně jsem ji zkoušel uvést v praxi. Ovšem domnívám se,
že to není metoda pro vsechny odvětví. Skončil jsem vždycky na tom, že samotný zapisování, přesouvání, třídění apod mi zabralo 3x víc času :-) Ale věřím tomu, že pro manazery s iPadem v ruce sedící na kave a cestující po jednanich to.může fungovat (nic osobního) :-) ale pro lidí, co potrebuji být operativní...nevím nevím.
0 x

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 13 years ago

presne tak, taky jsem jiz drive zkousel GTD implementovat a fungovat s tim a problem prekvapive nebyl s tim review, jak tomu petr mara rika, problem byl v tom, jak efektivně, behem dne, všechny projekty (a hlavně úkoly) zaznamenat, popsat, přiřadit, setřídit. Pro někoho, kde má řidiče, či sekretářku, je to super věc, ale člověk v naší branží (hlavně menší ISPík bez/a nebo s pár zaměstnanci)... nevím...
0 x

zdenek.svarc
Administrator

Příspěvekod zdenek.svarc » 13 years ago

Takhle, neznám nikoho, kdo by GTD košer dodržoval. Většina lidí si z toho vezme základ a pak jej v rámci svých možností implementuje. Mě třeba dělají problém review. A to tak, že je pravidelně vůbec nedělám. A žiju. Co se týká odvětví, sekretářek a tabletů, obrávám se, že o tom to není. GTD je obecný nástroj jednotlivce, ať už se pohybuje v kterémkoliv oboru. Možná to chtělo ještě vydržet.
0 x

LaCosta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod LaCosta » 13 years ago

Kazdy si z toho zoberie to co presne potrebuje a o tom to je. Momentalne sa hrajem s Evernote. Celkom dobra vec je, ze mozte poslat niekomu url napr. s poznamkou a on ju uvidi, bez toho aby ste to nejak zdielali. Wunderlist vyzera jednoducho, ale zasa UI je vsade rovnake a fungujem snad vsetkom moznom. Za seba vsak musim povedat, ze to nejak extra aktivne nepouzivam :)
0 x