❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Kam Zmizel Hapi ?!
Kam Zmizel Hapi ?!
Ví a chápe někdo proč a kam se poděl jednoznačně nejaktivnější (dost možná i co se přínosu týče) hlavní přispěvovatel fóra Hapi ?
0 x
tusim vcera nekam jeste prispival do nejakeho vlakna, na ICQ je,tak se ho optejte dostal li banana
ja myslim ze ne...
PW

PW
0 x
Tusis blbe, letmym vyhledanim jeho prispevku zjistis, ze posledni byl 16.4.
0 x
A O jaký změny se jedná ??
a jak jako by si měl stavět hlavu, myslim, že měl sice občas trochu přímý názory, ne však příliž vadný, nebo zkratařšký....

0 x
- sub_zero
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
rouchi píše:A O jaký změny se jedná ??a jak jako by si měl stavět hlavu, myslim, že měl sice občas trochu přímý názory, ne však příliž vadný, nebo zkratařšký....
však BAN nemá, klidně může dál přispívat - pokud bude chtít

0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
je to zpusobeno tim co se na foru odehralo, uprimne zas tak moc se mu nedivim, uvidime jak se to cele utrepe ... kazdopadne uz vice lidi rikalo, ze to tady bali
0 x
ale prdlajs , hapiho sice osobne neznam, ale nedomnivam se , ze by to byl takovy trotl, ktery by se urazil nejakou picovinou ,
spise bud marodi / nema cas / je nekde mimo inet (misto zaslibene)
a nebo ho unesli martani
spise bud marodi / nema cas / je nekde mimo inet (misto zaslibene)
a nebo ho unesli martani

0 x
No nevim, příspíval jsem v nějakých jeho Theadech a ty uplně zmizely. Tak proto se ptam.... ale zdá se mi že Hapi z nějakého důvodu nadobro zmizel.... o co je mi to divnější že ještě nedávno byl moderátorem fůra dnes jsou kromě viktora pro mě další moderátoři, o kterých netuším kdo jsou.... musim mu zkusit napsat maila a nějak se s nim zkontaktovat.... a zkusím vyzjistit co a jak...
0 x
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja sem se sem nemohl taky dolopat vcera (nebo od predvera uz nevim
) od rana do pozde odpoledna...www nedostupny prej...
PW

PW
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
uz je to sice offtopic, ale ja se sem taky nemohl dostat z cele cr, praha, pelhrimov, humpolec, brno... odnikud jsem sem nemohl znacnou cast dne...
0 x
taky mi včera od rána do odpoledne fórum nejelo, pingnout ale šlo, chovalo se to jak tehdá při tom útoku
0 x
vše toto nasvědčuje tomu, že se asi někde brzy ukáže konkurenční forum, já to sice nebudu, ale tuším že se něco takového stane, je to škoda...
0 x