ISPforum.cz na Facebooku http://www.facebook.com/ispforum má nyní spuštěný timeline.
Příspěvky, které následovaly jsou silně offtopic, ale je dobré je tady nechat. Jako zábavnou ukázku, co všechno jsou lidé schopni vyplodit.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Výblitky ohledně Facebooku (bylo Timeline...)
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
[ X ] Nepoužívám Facebook
[ X ] Nepoužívám Google+
[ X ] Nepoužívám Twitter
[ _ ] Mám pocit, že můj sociální život je o něco ochuzen
[ X ] Nepoužívám Google+
[ X ] Nepoužívám Twitter
0 x
používám to jako další informační kanál k propagaci, ale hlavně pro komunikaci s klientem - když vyvěsím oznámení o plánovaném výpadku na www, je větší pravděpodobnost, že to uvidí všichni, krom té správné cílové skupiny. Do IS taky většinou klienti chodí jen jednou za měsíc, aby si očekovali platbu a rozesílání mejlů je taky neefektivní.
Na fb chodí většina klientů i několikrát denně, někteří jsou na něm závislí. Takže stačí jeden klik aby si náš profil přidali k oblíbeným a veškeré naše příspěvky pak mají na očích.
Můj sociální život s tím nemá nic společného.
EDIT: ale to jsme trochu v OT.. jenom bych k tématu dodal, že logo ISP fóra v profilovce by zasloužilo nižší kompresi, je to chlupatý
Na fb chodí většina klientů i několikrát denně, někteří jsou na něm závislí. Takže stačí jeden klik aby si náš profil přidali k oblíbeným a veškeré naše příspěvky pak mají na očích.
Můj sociální život s tím nemá nic společného.
EDIT: ale to jsme trochu v OT.. jenom bych k tématu dodal, že logo ISP fóra v profilovce by zasloužilo nižší kompresi, je to chlupatý

0 x
reset píše:[ X ] Nepoužívám Facebook
[ X ] Nepoužívám Google+
[ X ] Nepoužívám Twitter
Souhlasím vidím to taky tak

0 x
ef píše:reset píše:[ X ] Nepoužívám Facebook
[ X ] Nepoužívám Google+
[ X ] Nepoužívám Twitter
Souhlasím vidím to taky tak
+1
Nechápu, proč všude cpou asociální sítě. Ale na druhou stranu, někteří lidi u nás v síti si pochvalují bezplatnou službu "Blokace sociálních sítí" založenou na přesměrování některých DNS záznamů.

0 x
me osobne nejakej FB nevadi, kdybych ho nevidel vsude, aplikace v mobilu / televizi a nemohl se toho zbavit.
Proto me tahle priposrana sluzba tak irituje.
To je jako kdybych se domluvil s vyrobcem a vsude bych cpal logo ernetu bez moznosti zmeny , jak by se vam to libilo ?
To je jako kdybych se domluvil s vyrobcem a vsude bych cpal logo ernetu bez moznosti zmeny , jak by se vam to libilo ?
0 x
reset píše:me osobne nejakej FB nevadi, kdybych ho nevidel vsude, aplikace v mobilu / televizi a nemohl se toho zbavit.
+1
0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně musím říct, že nové příspěvky tady na fóru sleduju právě jen pomocí FB a twitterfeed. Je pro mě pohodlnější a rychlejší kouknout na FB, kde se mi objeví nový příspěvky zde na fóru, než pracně a zdlouhavě prohlížet fórko a hledat, jestli není něco novýho - třeba na v autě na dálnici 

0 x
sub_zero píše:Já osobně musím říct, že nové příspěvky tady na fóru sleduju právě jen pomocí FB a twitterfeed. Je pro mě pohodlnější a rychlejší kouknout na FB, kde se mi objeví nový příspěvky zde na fóru, než pracně a zdlouhavě prohlížet fórko a hledat, jestli není něco novýho - třeba na v autě na dálnici
Od toho je tady na foru funkce: zobrazit nečtené příspěvky

0 x
Uprimne me dost vadi ze toto forum vidi kazdy d...l, vcetne FB, jak tu diskutujeme treba o cenach apod.
Melo by to byt, tak ze verejnost vidi pouze sekci novacku, ostatni se musi registrovat a hotovo.
Melo by to byt, tak ze verejnost vidi pouze sekci novacku, ostatni se musi registrovat a hotovo.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele: