Kluci, blíží se Vánoce, vykašlete se na vzájemné osočování, vnucování svých názorů formou spamu a podobných praktik. Za tento týden jsem musel rozdat tři banány (každý v délce 7 dní) a nemám z toho vůbec radost. Není v tom nic osobního. Kluci jsou možná supr a odborníci na slovo vzatí, akorát způsob, který si zvolili pro svou prezentaci, se tu z pochopitelných důvodů tolerovat nedá. Díky za pochopení.
Z.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Škoda slov (bylo: Ban & klid)
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
poslední dobou to je opravdu veselé 
A proto štastné a veselé všem

A proto štastné a veselé všem

0 x
Ahojda,
jojo vsem klid na sitich i v dusi
Uzijte vanoce v klidu a pohodce.
jojo vsem klid na sitich i v dusi

0 x
/josef
Přímý dovozce FTTx komponentů pro optické sítě
http://www.centel.cz
Internet bez omezení
Přímý dovozce FTTx komponentů pro optické sítě
http://www.centel.cz
Internet bez omezení
- zdenek.svarc
- Administrator
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Leeonek píše:Super, jen doufám že se ten ban týkal těch dvou neustále se hádajících jelit
myslíš Dadeho a Davida?

0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.
Jirka Lazorčák
PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..
Jirka Lazorčák
Moje nadšení ze 7 denního klidu od Tebou jmenovaných dvou individuí bohužel ochladlo. Jeden z nich už tu zase tlachá kraviny, navíc se vymlouvá že ten druhý ho napadl dříve :)
Co se týče banu moderátorovi. Jednak podle mě ještě moderátor není, a ikdyby byl, proč by nemohl dostat ban od admina? Obzvlášť když neustále dobočuje od tématu a vůbec mu nevadí že tím zadrbe 3 stránky. I modetátor je jen člověk dělající chyby, v našem případě bych ovšem před slovo, chyby přidal výstižné "neustále"
Co se týče banu moderátorovi. Jednak podle mě ještě moderátor není, a ikdyby byl, proč by nemohl dostat ban od admina? Obzvlášť když neustále dobočuje od tématu a vůbec mu nevadí že tím zadrbe 3 stránky. I modetátor je jen člověk dělající chyby, v našem případě bych ovšem před slovo, chyby přidal výstižné "neustále"
0 x
- lwq
- Kontaktovat uživatele:
- zdenek.svarc
- Administrator
Díky za názor. Nevypustil jsem žádnou invektivu na nikoho z vás, což se nedá říct opačně. Nebudu se s váma přestřelovat přes klávesnici. Není to můj styl. Proto budu rád, když si Lukáš i Pepa najdou čas se potkat osobně. To platí i pro kohokoliv ostatního, kdy si chce do mě kopnout.
A zároveň říkám, pokud nejste schopni svůj názor sdělit do očí, pak ho nesdělujte ani přes klávesnici.
A zároveň říkám, pokud nejste schopni svůj názor sdělit do očí, pak ho nesdělujte ani přes klávesnici.
0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji
Ale pokud koukám zpětně na svý příspěvky, neshledávám na nich nic, co by bylo myšleno jako útok na Tebe, popř. nesouhlas s banány Tebou udělených ... Takže teď jsem trošku zmaten, proč mě jmenuješ...

0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
- zdenek.svarc
- Administrator
Nejde o nesouhlasy a nejde o bany. Každý máme svůj názor, a z to se jednak nestřílí, a jednak nás to posunuje dál. Jde o způsob, jakým názory prezentujete. A když šáhnete k invektivám, dostaneme se do osobní roviny, kterou je třeba buď řešit osobně nebo nijak. Protože můj zájem je, aby nám to tady aspoň trochu fungoval, řešit to musím.
0 x
- sub_zero
- Kontaktovat uživatele:
Dobře, v tom případě se veřejně omlouvám, že jsem se nechal unést (důvod raději nepíšu, aby to nebylo chápáno jako ivektivy)a napsal něco, co se někoho dotklo... Evidentně se tu měří každý jinak .. 

0 x
Jirka Lazorčák
Jirka Lazorčák
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hmm, snad jsem toho tolik nerekl ... co se davida tyka, myslim, ze nejsem sam koho stve jeho tlachani o tom jak bude neco levnejsi ... ale doufam, ze uplne osobne jsem se ho nijak nedotknul ... co se tyka odbihani od tematu, to je tezko rict nekdy asi ano .. jindy to urcite uzce souvisi s tematem ...
a to, ze jeste nejsme ja ani hapi moderator je do jiste miry skoda .. ale duvody asi chapu a je otazkou kdy se teda potkame ve trech ..
a to, ze jeste nejsme ja ani hapi moderator je do jiste miry skoda .. ale duvody asi chapu a je otazkou kdy se teda potkame ve trech ..
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education