http://mapy.cz.sblog.cz/
http://mapy.cz/#x=14.441643&y=49.051268 ... 28-29-27-h
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Seznam má opět nejlepší snímky ČR
tak na google mapy postnu moje letecký snímky jednoho města jako doplňkovou vrstvu a nechám jí zveřejnit a kdo pak bude mít lepší letecký snímky? .... jo o seznamu dlouho slyšet nebylo tak se museji zviditelnit. Jinak souhlasim, do řitě se seznamem
... když jsem slyšel odpovědi lidí ze seznamu na otázku co vaše servery a IPv6 tak více méně pokrčili rameny a řekly ne neřešíme a nebudem řešit. Takových kurevských prachů maji a nehodlaji řešit IPv6. A těch pár fotek vybraných míst je fakt k ničemu.

0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků
- Viktor Novotný
- Moderátor
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
hapi píše:tak na google mapy postnu moje letecký snímky jednoho města jako doplňkovou vrstvu a nechám jí zveřejnit a kdo pak bude mít lepší letecký snímky? .... jo o seznamu dlouho slyšet nebylo tak se museji zviditelnit. Jinak souhlasim, do řitě se seznamem... když jsem slyšel odpovědi lidí ze seznamu na otázku co vaše servery a IPv6 tak více méně pokrčili rameny a řekly ne neřešíme a nebudem řešit. Takových kurevských prachů maji a nehodlaji řešit IPv6. A těch pár fotek vybraných míst je fakt k ničemu.
na co ipv6 ? projekt pomatenych blaznu ? ... myslim, ze tohle neni cesta ...
0 x
..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
- programming
- build-up and management networks
- development
- education
no možná mají pěkné mapy, ale nevidím nikde měření vzdálenosti.
0 x
Leeonek píše:no možná mají pěkné mapy, ale nevidím nikde měření vzdálenosti.
Tak se koukni pořádně

0 x
hapi píše:když jsem slyšel odpovědi lidí ze seznamu na otázku co vaše servery a IPv6 tak více méně pokrčili rameny a řekly ne neřešíme a nebudem řešit. Takových kurevských prachů maji a nehodlaji řešit IPv6. A těch pár fotek vybraných míst je fakt k ničemu.
To by mě zajímalo, s kým a kdy jsi mluvil. Seznam interně IPv6 tlačí dost, síť běží v dualstacku, část služeb už po IPv6 běží a část se bude spouštět v prvním kvartálu 2012 až proběhnou všechny úpravy v databázích a aplikacích. Taky sis asi nevšiml, že Seznam byla jediná velká česká mediální firma, která se připojila k IPv6 world day.
Jestli chceš znát podrobnosti, tak mi napiš PMku.
0 x
já jsem s nikym nemluvil. Tušim že byly na kam kráčí bezdrátové sítě nebo něco podobnýho tak jsem na to přes net koukal a tam byly zásTUPCI seznamu a vyjadřovali se tam o tom tak jak jsem psal.
0 x
hapi píše:tak na google mapy postnu moje letecký snímky jednoho města jako doplňkovou vrstvu a nechám jí zveřejnit a kdo pak bude mít lepší letecký snímky?
Nebavíme se tady přeci o snímcích jednoho města. Já používám google mapy na svět a na ČR seznam. Hlavně kvůli aktuálním snímkům a možnosti listovat do historie. Turistickou mapu mě google taky nenabídne
0 x
ale bavíme. To co seznam přidal je cca 140 měst leteckých snímků.
0 x
Co je nám platné, že běží v dualstacku, když nemají AAAA záznamy
To znamená, že prostě ipv6 nemají ... Nějaký interní procesy nás přeci nemusí zajímat.

zajdee píše:To by mě zajímalo, s kým a kdy jsi mluvil. Seznam interně IPv6 tlačí dost, síť běží v dualstacku, část služeb už po IPv6 běží a část se bude spouštět v prvním kvartálu 2012 až proběhnou všechny úpravy v databázích a aplikacích. Taky sis asi nevšiml, že Seznam byla jediná velká česká mediální firma, která se připojila k IPv6 world day.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
hapi píše:ale bavíme. To co seznam přidal je cca 140 měst leteckých snímků.
A to je málo? Další města budou přibývat. Já mapám od seznamu fandím. A tento ptačí pohled je další +
0 x
hapi píše:já jsem s nikym nemluvil. Tušim že byly na kam kráčí bezdrátové sítě nebo něco podobnýho tak jsem na to přes net koukal a tam byly zásTUPCI seznamu a vyjadřovali se tam o tom tak jak jsem psal.
Spíš šlo o panelovou diskusi k IPv6 world day na IT11 (http://www.nic.cz/it11/) a tam se rozhodně nikdo ze Seznamu nevyjadřoval tak, že by na IPv6 kašlal - to si pleteš. Takhle tam mluvila Mafra a Centrum

ludvik píše:Co je nám platné, že běží v dualstacku, když nemají AAAA záznamyTo znamená, že prostě ipv6 nemají ... Nějaký interní procesy nás přeci nemusí zajímat.
A tohle znáš?

Navíc brzy ani tohle nebude potřeba, ta politika se obrátí a "rozbitým" sítím se budou vydávat jen A záznamy, ostatním A+AAAA. Takže pokud nepatříte mezi sítě s vysokým výskytem rozbitých klientů (z freenetů jsou takhle rozbitý vlastně jen přístupy z IP 81.201.60.0/24), tak se brzy AAAA záznamů dočkáte, aniž byste s někým ze Seznamu museli cokoli dohadovat.
0 x
jo, tohle dohadování nemám rád. Ale myslím, že jsem jim tam i psal.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.
DarkLogic píše:Tak se koukni pořádně :-)
ajóóó už to vidím :) dík za radu :DD
0 x
Leeonek píše:DarkLogic píše:Tak se koukni pořádně
ajóóó už to vidímdík za radu
D
taky jsem hledal dlouho docela..nemam rad kdyz nesmyslne predelavaji ovladani

jinak s aktualitou mapy.cz lze polemizovat..
http://mapy.cz/#x=14.432663&y=50.079751 ... 1.446382_6
vs.
http://maps.google.cz/maps?hl=cs&q=slav ... CA0Q_AUoAg
Ta ulice je tam uz asi 3 a pul roku. Stvalo me to, tak jsem i hledal nejaky kontakt pro nahlaseni chyb a nic takoveho jsem nenasel.
0 x