❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Pozor na bývalé zaměstnance!!

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.

midnight_man

Příspěvekod midnight_man » 13 years ago

prihlasil sa do mikrotiku a nahodou spadlo 57 rutrov :mrgreen:
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 13 years ago

tak síti poskytující konektivitu k internetu se dneska říká obecně prospěšné zařízení, osobně bych to nazval uplně jinak :)
0 x

routerboardista
antispam: Ano

Příspěvekod routerboardista » 13 years ago

Příjde mi ten titulek vlákna psanej vykořisťovatelem zaměstnanců.

No co, nezaplatil majitel zaměstnanci co mu dával k jeho minimální mzdě bokem a bývalý zaměstnanec si to vybral jinak. Z toho co jsem četl i jinde, tak o majiteli jsem si udělal obrázek co je zač. To rozhodnutí IQ soudu fakt nechápu. Určitě má soudce/soudkyně doma taky wifinu podle mě, tím nenabádám k nějaký protiakci. Hádám, že si bývalý zaměstnanec ještě zlepší náladu prozrazením WPA šifry složený z jedenáctimístný kombinace znaků velkých písmen a číslic.

Jinak můj bejvalej zaměstnavatel snad ještě tentýž den, když dostal mojí výpověď měnil hesla po síti a myslíte si, že si pomohl? :D
0 x
Nic není v síti horšího, než vytočený znalec Linuxu. :-)
Jaký Vánoční dárek pro školáka ? no přeci WiFi Jammer
¡¡¡ ıʇıs ʌ ɔǝןǝɹʇǝʌ ıpɐʌ ıʇ pnʞod 'uǝʇuɐ ɥɔʎɯ po ןɐp ǝs zɹp

ludvik

Příspěvekod ludvik » 13 years ago

Morální úroveň lidstva padá až pod dno. Bych se hanbou propadl, kdybych vůbec uvažoval někdy o takovéhle akci.
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

Pintero
antispam: Ano

Příspěvekod Pintero » 13 years ago

routerboardista píše:Příjde mi ten titulek vlákna psanej vykořisťovatelem zaměstnanců.

No co, nezaplatil majitel zaměstnanci co mu dával k jeho minimální mzdě bokem a bývalý zaměstnanec si to vybral jinak. Z toho co jsem četl i jinde, tak o majiteli jsem si udělal obrázek co je zač. To rozhodnutí IQ soudu fakt nechápu. Určitě má soudce/soudkyně doma taky wifinu podle mě, tím nenabádám k nějaký protiakci. Hádám, že si bývalý zaměstnanec ještě zlepší náladu prozrazením WPA šifry složený z jedenáctimístný kombinace znaků velkých písmen a číslic.

Jinak můj bejvalej zaměstnavatel snad ještě tentýž den, když dostal mojí výpověď měnil hesla po síti a myslíte si, že si pomohl? :D

Tyyve, a nepise se v tom clanku nahodou o tobe??? http://www.ispforum.cz/viewtopic.php?f=4&t=7442&p=73980#p73980
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 13 years ago

ludvik píše:Morální úroveň lidstva padá až pod dno. Bych se hanbou propadl, kdybych vůbec uvažoval někdy o takovéhle akci.

odkdy je lidstvo morální? Již brzký době se ukáže... ne ono se to už ukazuje jak lidstvo morální vůbec neni.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků