❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Vypadek CRA od 12h
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Dle grafu to na nejaky vypadek i vypada ...
- Přílohy
-
- nix-agr-45-day.png (8.96 KiB) Zobrazeno 2034 x
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
tak jasne ze je... min 80km 2 site od sebe nejedou... rikali problem v centralnim uzlu nebo co. fuck
0 x
udajne SW krpa...asi jim spadly windows
, odhadovana doba spusteni spise az k ranu...
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
I kdyz se nas to nedotyka, tak jsme dostali informaci hromadnym mailem, ze registruji nejake potize a ze se omlouvaji. Takze fakt asi neco vetsiho.
0 x
od cca 00:30 vse v provozuj ok, budete nekdo slapat CRA do usmevu pro nejake odskodne ?
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam
CRA se k tomu stavi "celem"
Dobry den pane (nejakejmeno),
velmi se omlouvame za tento vypadek, ktery postihl velkou cast nasi Ethernet site. Za celou dobu co zde pracuji jsem obdobne velky vypadek datovych sluzeb nezazil (pracuji zde 9 let). Nyni hromadne resime vysi kompenzaci jednotlivym zakaznikum a urcite Vam budeme v listopadove fakturaci davat slevu...
tak treba misto 34tycek budu mit fakturu jen 33900
PW
Dobry den pane (nejakejmeno),
velmi se omlouvame za tento vypadek, ktery postihl velkou cast nasi Ethernet site. Za celou dobu co zde pracuji jsem obdobne velky vypadek datovych sluzeb nezazil (pracuji zde 9 let). Nyni hromadne resime vysi kompenzaci jednotlivym zakaznikum a urcite Vam budeme v listopadove fakturaci davat slevu...
tak treba misto 34tycek budu mit fakturu jen 33900

PW
0 x