❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

nabídka připojení od baráku k baráku

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

nabídka připojení od baráku k baráku

Příspěvekod okoun » 14 years ago

chtěl bych se zeptat zda-li někdo z vás provozuje nabídku připojení že chodí od baráku k baráku a nabízí lidem služby (internetové). já osobně nemám moc rád tento styl reklamy, ale mám určité signály že bych to měl dělat, tedy alepoň zkusit. osobně mám radost když člověk se ozve sám a má zájem, tyto lidi jsou většinou potom spokojení.
jaký máte názor vy?
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

net.work
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod net.work » 14 years ago

v CR je to, podle me, nejuspesnejsi forma reklamy, ale hrozne zalezi na tom clovekovi, ktery po tech domech chodi. rozhodne to nemuze delat kazdy...
0 x
Jan Ptáček

Robotvor

Příspěvekod Robotvor » 14 years ago

No řekl bych za mě proč ne kor v dnešní době kdy je trh těmito službami docela dost přesycený.Tady u nás tohle praktikuje UPC má tady žrejmě najaté nějaké lidi kteří jim schání tímto způsobem nové ovečky do jejich stáda.Sice jak sám říkáš že tento styl reklamy nemáš moc rád tak já jsem stejného názoru.Nevim jak u vás, ale tady u nás se mi zdá že zákazníků je čímdál méně takže i tento způsob schánení lidí přichází do ůvahy.Jinak řečeno za zkoušku nic nedáš pokud toto plánuješ zkusit.Sám uvidíš jestli je tento způsob lepší než nějaká jiná reklama ve formě letáků či reklamy v nějakém z místních tisků nebo třeba rádiu a pod.Hlavní výhoda této propagace je že nic nestojí pokud si to plánuješ obcházet sám.Pokud jsi někdy zkoušel reklamu formou letáků nebo nějakým jiným způsobem o kterém jsem se zmínil tak jistě víš kolik to stojí a mnohdy je ůčinek velmi nejistý.
0 x

Ladik

Příspěvekod Ladik » 14 years ago

Ja razim tezi, ze reklama chodi po lidech. Dulezite je udrzovat si se stavajicimi zakazniky dobry vztah coz se me dari a pak lidi chodi uz sami na doporuceni.
Timto zpusobem jsem o ziskaneho zakaznika jeste neprisel - vlastne o zadneho :-) a to je jich uz dost.
Holt mala firma :-)

Ahoj Lada
0 x