nemá někdo zkušenosti jestli tyto rozdílné značky budou komunikovat? oba mají 85Mb, oba mají stejné standardy IEEE802.3 (10Base-T), IEEE802.3u (100Base-T)
bohužel HP-8502 které mám rozmístěné v bytovce už nedělají a tak nevím jak to řešit, když potřebuji připojit dalšího človíčka, kabely tahat nemohu.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
ethernet 230V, edimax HP-8502 a TP-LINK TL-PA111
ethernet 230V, edimax HP-8502 a TP-LINK TL-PA111
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
HP jsem v ruce neměl, ale jinak se to všechno dorozumělo (TP-Link, Edimax,Wodaplug, ...)
0 x
Dotaz trochu bokem: A ono Vám to fakt v reálu někde funguje? Já jsem kdysi zkousil Wodaplug 200CN. Po elektrice jsem se nechytil nikde, po TV koaxu mi to běží doteďka v jedné bytovce, ale nadšený z toho teda nejsem.
0 x
já to používám jen v situacích kdy si lidi nechtěj nechat tahat po bytě/domě UTP, ale viděl jsem tu konkurenta, co po tom pouštěl ze střechy internet do 7mi patrovýho paneláku, chodilo to asi do 500kbit a ještě jen když se tomu chtělo
ale od lidí za to bral 450Kč
jinak jsem taky viděl, že se tomu rozpadlo spojení po zapnutí staršího PC, po vypnutí se to zase spojilo

jinak jsem taky viděl, že se tomu rozpadlo spojení po zapnutí staršího PC, po vypnutí se to zase spojilo
0 x
to já dělám také a chodí mi to úplně ok, barák má 3 patra a dole to chodí 10Mb
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...