❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

DCN switche

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
sub_zero
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

DCN switche

Příspěvekod sub_zero » 14 years ago

Alternetivo zaclo dodavat nejakou tezkou cinu http://www.alternetivo.cz/aktivni-prvky ... vfilter=0& nemate s tim nekdo zkusenosti?
0 x
Říkáš-li, že něco nejde, znamená to, že to neumíš.

Jirka Lazorčák

PS: Ta fotka je stará, už mám +15kilo..

ludvik

Příspěvekod ludvik » 14 years ago

Testuji DCS-3950. Vypadá to dobře. Zvlášť možnostmi "sebeochrany" a vztahem k IPv6. Ale už se mi povedl několikrát seknout a já nevím proč.

Těžká čína bych tomu asi neříkal. Je to bývalá network divize Lenovo. I když čistě místopisně to Čína je :-)
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.

ocior

Příspěvekod ocior » 14 years ago

ludvik píše:Je to bývalá network divize Lenovo.

Lenovo nekdy delalo switche?
0 x
Dan Skoupý

ludvik

Příspěvekod ludvik » 14 years ago

Jo. Jenom bych řekl, že je v evropě nikdo neznal.

Vývoj byl: Legend -> Lenovo (Legend Novo :-) -> koupě IBM PC divize -> rozdělení na Lenovo a Digital China Network.

ocior píše:
ludvik píše:Je to bývalá network divize Lenovo.

Lenovo nekdy delalo switche?
0 x
Jelikož je zde zakázáno se negativně vyjadřovat k provozním záležitostem, tak se holt musím vyjádřit takto: nové fórum tak jak je připravováno považuji za cestu do pekel. Nepřehledný maglajz z toho bude. Do podpisu se mi pozitiva již nevejdou.