❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Čím natřít anténu?
Čím natřít anténu?
Z kamuflážních důvodů mám na jedné instalaci na kostele natřenou PAR24 od Jirouse na hnědo, je to tam už x let, ale každej podzim to přetírám protože se to loupe, zkoušel jsem už asi 4 barvy, vždycky to před nátěrem opucuju a odmastím. Co máte vyzkoušeného, jde o ten radom, parabola a box jsou nejsou vidět.
0 x
ja mam na kostele uz 4 roky nastrikanou antenu normalne barvou na plast (cernou) a nic se mi neloupe...
0 x
Jan Ptáček
a cos zkousel za barvivo ? ja cpu vsude syntetiku pixla za kilo pade cca. ale pravda vesmes na kovove dily...
PW
PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
pcwifi píše:a cos zkousel za barvivo ? ja cpu vsude syntetiku pixla za kilo pade cca. ale pravda vesmes na kovove dily...
PW
nevim - je to spray na plastovy podklad... asi uplne obyc, nic blizsiho netusim, pac jak rikam - mam ho uz par let a strikal sem s tim vicero anten a noprobl...
0 x
Jan Ptáček
taq tam naser syntetiku, to by mohlo neco vydrzet. teda nepopiram, ze to s tim asi udela zajimavou vec,kdybys to patlal primo na ten plast
ale na jinou vrstvu barvy by to mohlo fungovat...to zpevni stavajici vrstvy a snad nejaky cas vydrzi
nejake spraye apod. pouzivam taky, kdyz na 1 sajtu sibuju s antenama po zabradli na kterem drzi a odru barvu a po roce ta vrstva tam v podstate neni. Tak proto jen syntetiku.
PW

PW
0 x
Umřel sem, tak do mě nekopte a nechte mne spát... z principu na leckoho můžu srát a leckdy to i dělám, prostě život :o)))
Je dobry ten radomovej plast necin zdrsnit a nebo naleptat acetonem pak je spina dokonale zazrana 

0 x
vyřešeno, švagrová mi na to ušila takovej fusak z nějakýho pogumovanýho šusťáku, už je to tam daný, se signálem to nehlo, zkoušel jsem to i polévat vodou, otázkou je jak na tom bude držet sníh, to se uvidí
0 x
Peyrak píše:vyřešeno, švagrová mi na to ušila takovej fusak z nějakýho pogumovanýho šusťáku, už je to tam daný, se signálem to nehlo, zkoušel jsem to i polévat vodou, otázkou je jak na tom bude držet sníh, to se uvidí

0 x
Jan Ptáček
Peyrak píše:vyřešeno, švagrová mi na to ušila takovej fusak z nějakýho pogumovanýho šusťáku, už je to tam daný, se signálem to nehlo, zkoušel jsem to i polévat vodou, otázkou je jak na tom bude držet sníh, to se uvidí
Gore-Tex?

0 x