❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

levná elektrocentrála

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
okoun
antispam: Ano

levná elektrocentrála

Příspěvekod okoun » 14 years ago

co říkáte na tuto elektrocentrálu http://www.hutermann.com/eshop/001/prod ... 0-750w-max

potřebuji něco, když bude nějaký výpadek aby to fungovalo alepoň 10 hodin.
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

taky jsem ji dřív používal, ale chce to zatížit 500W halogenem, aby se ustálil chod a stejně to většina UPS nezkousne, PC to taky nepobere, jinak ALIXy, RB, Alcomy a switche chodily, jednu mám doteď, jedna mi odešla v létě po 5ti dnech nonstop provozu, oprava stála 300Kč a poslal jsem ji dál
0 x

routerboardista

Příspěvekod routerboardista » 14 years ago

10h bez elektřiny? To je tedy hodně problematický místo...Některý UPS jí nemají rády, napřímo běží všechno. Elektrocentrála má i 12V výstup, tak UPS s autobaterií můžeš i takhle dobíjet. Na pracovní nářadí rozbrušovačku nebo příklepovou vrtačku to jde z nouze taky použít.
0 x
Nic není v síti horšího, než vytočený znalec Linuxu. :-)
Jaký Vánoční dárek pro školáka ? no přeci WiFi Jammer
¡¡¡ ıʇıs ʌ ɔǝןǝɹʇǝʌ ıpɐʌ ıʇ pnʞod 'uǝʇuɐ ɥɔʎɯ po ןɐp ǝs zɹp

okoun

no bral jsem to třeba tak když by mi někdo utrhnul prověs, no to co zde píšete že to tak kolísá, to je nějaký divný, to by už bylo trochu neprodejné
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...

routerboardista

Příspěvekod routerboardista » 14 years ago

okoun píše:no bral jsem to třeba tak když by mi někdo utrhnul prověs, no to co zde píšete že to tak kolísá, to je nějaký divný, to by už bylo trochu neprodejné

Co máš na tom druhým konci prověsu? Tam máš ten počítač jak ti ho znárodnili přes ty VPNky? :D
0 x
Nic není v síti horšího, než vytočený znalec Linuxu. :-)
Jaký Vánoční dárek pro školáka ? no přeci WiFi Jammer
¡¡¡ ıʇıs ʌ ɔǝןǝɹʇǝʌ ıpɐʌ ıʇ pnʞod 'uǝʇuɐ ɥɔʎɯ po ןɐp ǝs zɹp

okoun

nechápu co tím myslíš?

ne PC tam není je tam právě hlavní uzel od kud se přeposílají do různejch stran páteře
0 x

Peyrak

Příspěvekod Peyrak » 14 years ago

okoun píše:no bral jsem to třeba tak když by mi někdo utrhnul prověs, no to co zde píšete že to tak kolísá, to je nějaký divný, to by už bylo trochu neprodejné

proč? je to určený na nářadí, flexa nebo vrtačka zbaštěj cokoliv, na elektroniku jsou centrály s AVR

půjčenou jsme na to měli taky tuhle a to fakt luxus: http://aukro.cz/elektrocentrala-ctyrtak ... 98246.html
0 x

miract
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod miract » 14 years ago

AD155A,B,C a poradnou materku(baterky). Na vsech dulezitych bodech mam zalohu na 10hodin trvale.
0 x

lukas

Příspěvekod lukas » 14 years ago

Nedavno jsem si misto ADcka objednal toto:
http://www.bke.cz/cs/produkty/specialni-zdroje/ns-105-xxx-za/

Vypada to vyrazne lip a neni to o moc drazsi (tusim 2,4t za kus)
0 x
Lukas Kristek

Repkins

Příspěvekod Repkins » 14 years ago

Tu zmiňovanou centrálu nebrat... Je to asynchronní zmetek a bez zátěže nedává napětí, takže menší UPSky novějšího typu - např APC serie CS - se prostě nechytají. Musí se to nejdřív nabudit aspoň 100W žárovkou. Navíc to má mechanickou regulaci otáček, která stojí taky za... Při nárazovým zvýšení odběru se celá regulace rozhoupe a je to nepoužitelný. Odešla mě asi po 100 natočených hodinách. Na elektroniku a UPS rozhodně doporučuju synchronní čtyřtakt, nejlépe s elektronickou regulací AVR. Na Aukru se dá sehnat něco z Tajwanské produkce. http://aukro.cz/elektrocentrala-generator-230v-2-7kw-medene-vin-i1827381848.html Tuhle mám a zatím bez problémů. Je to tišší než ta malá centrála, na nádrž to při běžné zátěži vydrží přes 10h. Akorát se to špatně nosí. :x
0 x

reset

Příspěvekod reset » 14 years ago

tuhle mame pujcenou od jednech "technaru", spokojenost .
0 x
ERnet tady, ERnet tam, ERnet vsude kam se podivam