❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Blíží se konec mobilů a bezdrátových sítí ve školách?

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
miract
Kontaktovat uživatele:

Blíží se konec mobilů a bezdrátových sítí ve školách?

Příspěvekod miract » 14 years ago

Rada Evropy doporučuje zakázat používání mobilních telefonů a wifi sítí ve školách. Zároveň by ráda zavedla varovné nálepky na výrobky, které budou zákazníka informovat, že zařízení vysílá elektromagnetické vlny a jeho používání je tak spojeno se zdravotním rizikem. A jak se k této otázce staví domácí odborná veřejnost, vývojáři nebo také uživatelé, kteří s bezdrátovými technologiemi přichází do styku dnes a denně? Podělte se o své názory!

vice na:

http://hw.cz/teorieapraxe/mimochodem/ar ... olach.html
0 x

lwq
antispam: Ano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod lwq » 14 years ago

Jednim slovem demence ... :roll:
Rada Evropy me zacina sr*t cim dal vic - ty krysy co se jen snazi vykazovat cinnost, ktera ale k nicemu nevede a z lidi dela idioty ci loutky poslouchajici jejich "doporuceni" ... :evil: Tohle ma byt svoboda ?! :roll:

Priklad na zaver ...
Kdyz chci tak si na kolo/motorku proste helmu nevezmu a odnesu si to pripadne ja sam, kdyz se mi neco stane - bude to muj problem. Tak sakra at mi do toho ta "rada" nekeca :evil:

... krysy evropsky ... :roll:

... Jo a k tematu ... At si vydavaji doporuceni, ale at se lidem neser*ou do zivota a moznosti volby :!:
0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

jo Klaus to říkal a odsuzoval EU právě kvůli tomu že je budeme muset poslouchat a teď je z nás jenom tupá země. EU je shit, spojený státy aspoň maji volnost, EU volnost nemá.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

DarkLogic

Příspěvekod DarkLogic » 14 years ago

hapi píše:jo Klaus to říkal a odsuzoval EU právě kvůli tomu že je budeme muset poslouchat a teď je z nás jenom tupá země. EU je shit, spojený státy aspoň maji volnost, EU volnost nemá.

No nevím, jestli USA jsou zrovna šťastným příkladem země s volností...řekl bych, že to je takové z bláta do louže.
0 x

David2006

Příspěvekod David2006 » 14 years ago

lwq píše:Jednim slovem demence ... :roll:
Rada Evropy me zacina sr*t cim dal vic - ty krysy co se jen snazi vykazovat cinnost, ktera ale k nicemu nevede a z lidi dela idioty ci loutky poslouchajici jejich "doporuceni" ... :evil: Tohle ma byt svoboda ?! :roll:

Priklad na zaver ...
Kdyz chci tak si na kolo/motorku proste helmu nevezmu a odnesu si to pripadne ja sam, kdyz se mi neco stane - bude to muj problem. Tak sakra at mi do toho ta "rada" nekeca :evil:

... krysy evropsky ... :roll:

... Jo a k tematu ... At si vydavaji doporuceni, ale at se lidem neser*ou do zivota a moznosti volby :!:

Nebude to jen Tvůj problém(resp. nemusí být jen Tvůj). S trochou štěstí to bohužel přežiješ a nebudeš tedy dárce orgánů jak by se slušelo a patřilo. Místo toho budeš dyndat státní podporu jako ostatní méně šťastní jedinci bez helmy kteří to sice přežili ale mozek či jiný důležitý orgán pro zařazení se do společnosti jim nepracuje. Tedy za mě je nařízení helmy na místě - chrání to mou kapsu coby daňového poplatníka(bohužel to zároveň zvyšuje i pravděpodobnost že případnou nehodu kterou Ti vůbec nepřeji :mrgreen: přežiješ a nenaplníš tak svůj osud - coby dárce orgánů).

A k tématu - no neříká se mi to lehce, ale ono všechno to záření mít nějaký vliv může (a nejspíše i má, otázka je jak velký, v jakém věku o jakém používání atd.). Tedy pokud zatlačí třebas na výrobce mobilů aby je dělali nejen sexy ale i bezpečné s nižšším vyzařováním či bylo od typické polohy více odstíněno tak proč ne. a s tím wi-fi zákazem hold uvidíme jaká bude ta studie a případná její oponentura. Moc růžově to nevidím, ale bussiness to nejspíše nezastaví... .
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

lwq píše:Priklad na zaver ...

Pokud bude uzákoněno, že jsi nedodržel dejme tomu "doporučené bezpečnostní opatření" tak si zaplatíš následné ošetření uplně sám, souhlasíš? A věř, že i menší operace jsdou do statisíců. Složitější ani radši nechtěj vědět.

hapi píše:spojený státy aspoň maji volnost, EU volnost nemá.

:) tak tohle mě pobavilo uplně nejvíc, byls tam někdy, nebo soudíš jen podle amerických filmů? Jediné co se mi na Američanech líbí, je to, jak přistupují k zákonům.
U nás je to klasika, nějaký zákon, našinec řekne, proč ho dodržovat, Američan se oproti tomu spíše diví proč by ho měl překračovat.... Samozřejmě existují vyjímky, tak jako všude.
0 x

hapi

Příspěvekod hapi » 14 years ago

no já ti nevim ale EU něco vymyslí a musíme to více méně přijmout a říkejme si co chceme, z EU nevypadlo nic dobrýho. Všechny státy v EU jsou si zákonama hodně podobný. V USA máš stát od státu uplně jiný zákony. Jako mě je to fuk, mě je nějaká EU uplně u zadku.
0 x
Supermicro + Mikrotik = SuperTik
high speed routery podle požadavků

Walkeer
antispam: Ano

Příspěvekod Walkeer » 14 years ago

hapi píše: říkejme si co chceme, z EU nevypadlo nic dobrýho.

Samozrejme, nase zakony jsou vyrazne kvalitnejsi nez ty co narizuje EU, tos uhodil hrebicek na hlavicku... ono to vychazi z kvality nasich politiku, tu totiz v EU skutecne konkurenci nemaji.
0 x

Leeonek

Příspěvekod Leeonek » 14 years ago

hapi: v tomhle máš pravdu, EU si prostě dupne a chtěla by aby ostatní byli jen stádo ovcí. Přitom v EU ty zákony vymýšlejí stejní tupci jak u nás :)
0 x