❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz

Samsung SNZ-5200P IP kamera

Příspěvky, které nespadají do žádného z vytvořených fór.
wolf14
Kontaktovat uživatele:

Samsung SNZ-5200P IP kamera

Příspěvekod wolf14 » 14 years ago

Caute, mam IP kameru Samsung SNZ-5200P, potreboval by som z nej dostat stream do VLCcka na server a dalej video streamovat zo servera, nepodarilo sa mi to rozbehat, na porte 554 nieco bezi (tento port je nataveny ako RTSP v nastaveniach) no netusim aku url zadat do VLCcka a ani som sa k tomu nikde nedopracoval, skusal som vela kombinacii ktore funguju na inych typoch samsung kamier ale aj inych vyrobcov, no nefunguje nic... zacinam mat obavy ci to vobec bude mozne dostat na server ktory je na nete a nie na lokalnej sieti aby som to mohol dalej streamovat :/ Nemate nahodou niekto skusenosti s touto alebo podobnou kamerou od samsungu? Ked sa pripojim cez web browser vsetko funguje cez Silverlight, dopracovat sa k nejakemu zdroju je asi nemozne. Taktiez ked som pustil stream cez webbrowser alebo software od samsungu LiveViewer na sledovanie obrazu aj z viacerych kamier, pozeral som si cez wireshark co beha po sieti ale o RTSP tam nebola ani zmienka... :/
0 x