Ahoj,
víte někdo o dodavateli takovýchto nebo podobných boudiček? Díky.
Z.
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Boudy budky RWE
- zdenek.svarc
- Administrator
- antispam: Ano
podobné je toto, 4 mám, kupoval jsem je vyřazené od českých drah, stačilo to natřít, potřeboval bych další, ale jetý už nejsou a za novej to je ranec 

0 x
- zdenek.svarc
- Administrator
nebyla tato bouda náhodou na telefonní ústředny? RWE to se mi nějak nezdá, to by bylo oplocené a nějaká bezpečnost trochu
0 x
Povoláním ISP není jen připojovat lidi k internetu, ale také jim dokázat vysvětlit, že bez pořádné investice do HW nelze udělat kvalitní přípojku a domácí síť...
- zdenek.svarc
- Administrator
Je to výpich optiky z dálkového vedení Telia, které jde souběžně s vysokotlakem RWE.
0 x
Zdeněk Švarc píše:Je to výpich optiky z dálkového vedení Telia, které jde souběžně s vysokotlakem RWE.
Nejake zkusenosti s Telii v kontejneru na poli? Ted zrovna kolem jednoho povedeme trasu a hraju si s myslenkou nakupu primo u zdroje.
0 x
Dan Skoupý
- zdenek.svarc
- Administrator
ocior píše:Nejake zkusenosti s Telii v kontejneru na poli? Ted zrovna kolem jednoho povedeme trasu a hraju si s myslenkou nakupu primo u zdroje.
Telia ráda prodává mezinárodní tranzit, ale už mnohem méně ráda prodává do přístupových sítí. Ačkoliv to nikdo z nich nepřizná, lokální ISP pro ně není někdo, k vůli komu by se roztrhali.
0 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nějakou starší telefonní budku by někdo neměl? Nebo nevíte kde a za kolik? Díky.
0 x
Někde tu mám 1-2ks outdoor racku s podstavcem na beton, cca 24U, vcetrne vetrani a termo izolace... Kdyztak mail.
0 x
Lukas Kristek
- zdenek.svarc
- Administrator
- Viktor Novotný
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo z varielu mame tech.kontejner na strese
.. jakou cenovku maji na tu budku ?

0 x
Tyhle budky kupujeme vyřazený ze SŽDC, sice jsou zdobený sprejerama a chce to trochu tuning ale byly za 10kKč
0 x
- midnight_man