Specialní akce pro ISP.
Byla nam ucinena specialni nabidka na McAfee Internet security 2011. Akce je na odber 1000 kusu, kdy pri tomto poctu je cena 239,- bez DPH za kus. Jedná se o licenci na 3 PC !!! Myslim si, ze jako motivacni darek pro nove zakazniky je to zajimava akce.
Nabizim proto vsem ISP moznost spolecneho nakupu, pokud se nam podari nashromazdit adekvatni mnozstvi, bude nakup realizovan.
Zkuste podumat a pripadne seriozne napsat, zda by byl zajem. Objednavka musi byt zaslana nejpozdeji do 30.6. 2011.
Jinak komercne se tento produkt prodava za cca 1600,- vcetne DPH ( dealerska cena je nekde na 800,-)
Kontakt : info@trionet.cz
❗️Toto je původní verze internetového fóra ISPforum.cz do února 2020 bez možnosti registrace nových uživatelů. Aktivní verzi fóra naleznete na adrese https://telekomunikace.cz
Nabidka hromadného nákupu McAfee Internet Security 2011
No tak to je takový ten danajský dar.
1. Na letáky to moc se zpětnou reakcí od lidí nestihneš dát.
2. Je to velmi časově omezeno pro další nové klienty.
3. Chybí mi co se stane po roce nebo na jak dlouho ta licence je.
Jinak je to dobrá akce, ale asi jen pro někoho.
1. Na letáky to moc se zpětnou reakcí od lidí nestihneš dát.
2. Je to velmi časově omezeno pro další nové klienty.
3. Chybí mi co se stane po roce nebo na jak dlouho ta licence je.
Jinak je to dobrá akce, ale asi jen pro někoho.
0 x
Takovej produkt..... nikdy i kdyby stal 100kc. 

0 x
- Akce je urcena ISP, kteri chteji motivovat sve nove zakazniky tim, ze jim nabidnou McAfee zcela gratis jako darecek (lidi maji radi darecky)
- je lespi zakaznikum dat darecek Antivir nez treba nejakou blbost, kterou vyhodi
- Antivir, muzete nabidnout i k normalnimu prodeji se zajimavou marzi !
- licence je na 1 rok ( dalsim rokem muzete vydelat na upgrade)
Nakup pro ISP byl myslen, tak ze si ISP nakoupi treba 100 licenci a ty si postupne rozda/rozproda zakaznikum.
Casove je omezen pouze nakup celeho poctu 1000 ks licenci (krabic) Proto ted shanim ISP, kteri by radi poridili treba 100-200 licenci a postupne naplnili kvotu na vyhodny nakup.
Tot strucne vse
- je lespi zakaznikum dat darecek Antivir nez treba nejakou blbost, kterou vyhodi
- Antivir, muzete nabidnout i k normalnimu prodeji se zajimavou marzi !
- licence je na 1 rok ( dalsim rokem muzete vydelat na upgrade)
Nakup pro ISP byl myslen, tak ze si ISP nakoupi treba 100 licenci a ty si postupne rozda/rozproda zakaznikum.
Casove je omezen pouze nakup celeho poctu 1000 ks licenci (krabic) Proto ted shanim ISP, kteri by radi poridili treba 100-200 licenci a postupne naplnili kvotu na vyhodny nakup.
Tot strucne vse

0 x
KoZLiCeK píše:Takovej produkt..... nikdy i kdyby stal 100kc.
Kazdy produkt ma sve priznivce i odpurce - to naprosto toleruji. Nadruhou stranu, ktery vyrobce antiviru Vam da takoveto zajimave podminky !
0 x
Dihin píše:KoZLiCeK píše:Takovej produkt..... nikdy i kdyby stal 100kc.
Kazdy produkt ma sve priznivce i odpurce - to naprosto toleruji. Nadruhou stranu, ktery vyrobce antiviru Vam da takoveto zajimave podminky !
... a potom osoli upgrade na dalsi rok.

0 x
miract píše:Dihin píše:KoZLiCeK píše:Takovej produkt..... nikdy i kdyby stal 100kc.
... a potom osoli upgrade na dalsi rok.
Vse se da dohodnout,
Co se bude dit dalsi rok - upgrade licence - z toho muzete profitovat vy !!! Nevim kde vidite problem. Penize lezi na zemi ( u zakaznika) jen je sebrat a dobre s nima nalozit.
Tato nabidka je jen pro solidni ISP, kteri mysli dopredu a ne jen setrit, setrit, setrit ...ono se to jednou nekde projevi

0 x
Jak jsi prosím dopadl s tou cenou za upgrade? Napadá mě v tom případě ještě otáka co v případě že bude potřeba dokoupit další licence - bude se na to pohlížet jako na navyšování toho tisícovkového balíku a dodrží třebas cenu (po 1ks nebo balík bo 100ks nebo zase až 1000) ?
0 x
David2006 píše:Jak jsi prosím dopadl s tou cenou za upgrade? Napadá mě v tom případě ještě otáka co v případě že bude potřeba dokoupit další licence - bude se na to pohlížet jako na navyšování toho tisícovkového balíku a dodrží třebas cenu (po 1ks nebo balík bo 100ks nebo zase až 1000) ?
Zdravim,
omlouvam se za pozdni reakci. Otazky budu smerovat na dodavatele a dam Vam pak vedet.
Petr Plodik
0 x
- lwq
- antispam: Ano
- Kontaktovat uživatele:
Vim ze to bude OT, ale kdyz bysme jako ISP se domluvili a poptali ESET o cenu za napriklad 1000 licenci Family Security Pack (3x PC + 3x mobilni zarizeni), tak verim, ze se domluvime na uplne jine cene nez 1499,- s DPH za kus. A ESET je naprosta spicka oboru.
Klientum se to pak muze dat napriklad pri drazsich tarifech za 1,- KC ci obecne za 100,- KC s tim ze zbytek ceny je darek ...
Klientum se to pak muze dat napriklad pri drazsich tarifech za 1,- KC ci obecne za 100,- KC s tim ze zbytek ceny je darek ...

0 x
LWQ ... Vice na www.lwq.cz (treba GIOM 3000 atp.) ...
OT to sice je, ale věcně v tom moc rozdílu nevidím. Chápu že někdo rád hrušky a druhý zase jabka. Ale nabídka McAfee je v danou chvíli řekněme na stole a když do ní 1-2 dloubnu tak musím uznat že počátečně není nezajímavá. Uvidíme jak to bude s těmi dotazy které mne zajímají a pokud se vůbec najde dostatek lidí(myšleno ISPíků) pro těch 1000licencí. Bude každého věcd jak s tím obchodně/marketingově naloží. U mě převažuje plán "hrrr s tím na letáky za 300 a pro všechny v síti" . Protože doba něco víc dotovat pro mě není příhodná a za 3kila pro 3PC to není myslím moc neprodejné... .
Svého času jsem koupil cca 50 nebo 100licencí NOD32 a abych dostal lepší cenu musel jsem se stát dealerem a defacto to pak prodat skoro sám sobě jak byli z NOD32ky obchoďáci na palici. Teď jsem si nainstaloval pokusně McAfee a normálka, sedí si tam něco našel aby se neřeklo a dál tolik neotravuje.
Svého času jsem koupil cca 50 nebo 100licencí NOD32 a abych dostal lepší cenu musel jsem se stát dealerem a defacto to pak prodat skoro sám sobě jak byli z NOD32ky obchoďáci na palici. Teď jsem si nainstaloval pokusně McAfee a normálka, sedí si tam něco našel aby se neřeklo a dál tolik neotravuje.
0 x
Takze ma dalsi informace od dodavatele.
Jeste na zacatek bych znovu zdurazil ze jsme chteli udelat akci, kdy novy zakaznici dostanou od nas maly darecek ( v hodnote 1600,-). To ze to ISP muze datovat, nebo prodat je jiz zcela jenom na nem. Kdo je schopen to prodat, at to proda za plnou cenu a bude mit 300% zisk, proc ne! Dodavatel nam vysel vstric a nabidnul super cenu pri odberu 1000 kusu.
ted k tem otazkam a odpovedim:
1.
Na letáky to moc se zpětnou reakcí od lidí nestihneš dát.
a. Nejedná se o to od kdy licence běží, ale o termín nákupu dle speciálních podmínek - i. tzn. Licence je platná 1 rok až ode dne instalace, takže když někdo bude chtít mít marketinkovou kampaň (např. zmíněné letáky) nemusí se stresovat a může mít kampaň v běhu klidně rok a stejně zákazník dostane dárek (3 licence), které po instalaci budou mít 12ti měsíční platnost
2.
Chybí mi co se stane po roce nebo na jak dlouho ta licence je
a. Licence je platná 12 měsíců ode dne objednání
b. Zákazník který zakoupil nebo dostal licenci jako dárek, se prostě po roce ode dne jejího aktivování rozhodne zda chce nebo nechce pokračovat a zda tedy koupí upgrade licence na další rok
3.
Napadá mě v tom případě ještě otáka co v případě že bude potřeba dokoupit další licence - bude se na to pohlížet jako na navyšování toho tisícovkového balíku a dodrží třebas cenu (po 1ks nebo balík bo 100ks nebo zase až 1000) ?
a. ceny se dělají per box a stanndardní slevy a početní pásma nejsou. Takže pokud by jste vyčerpali zásobu 1000 krabic, samozřejmě bychom zkusili v rámci většího počtu opět něco vymyslet, ale neumím konkrétně v tuto situaci nic slíbit.
Dal neco z mailu od dodavatele :
Přesně jak píšete:
Antivir, muzete nabidnout i k normalnimu prodeji s velmi zajimavou marzi ! - licence je na 1 rok ( dalsim rokem muzete vydelat na upgrade)
Jen znovu upozorňuji, že doporučená ceníková cena je 1 699 Kč !! Váš nákup za 239 Kč je tedy velice unikátní na základě původně konzultovaných 1000 boxech (standardní nákupka partnera je dle obratu 800 – 700 Kč)
Doporučená koncová cena pro upgrade na další rok je 999 Kč pro koncového zákazníka a Váš nákup bychom se snažili samozřejmě nějak dojednat opět výhodně. Standardní podmínky nákupu jsou cca 500 Kč
Jinak bych též rád upozornil na nesmyslné srovnání McAfee versus Eset
McAfee je kvalitativně úplně někde jinde, viz. například srovnání Gartner (v našem oboru asi nejčastěji slouží pro porovnávání jednotlivých výrobců). Srovnání z roku 2010, kde nás sice přeskočil Symantec, ale z druhé ho místa je McAfee propadnuvšímu se Esetu ještě více vzdáleno
Tot vse od dodavatel
Je to zajimava akce a bylo by shoda to promarnit
Petr Plodik
Jeste na zacatek bych znovu zdurazil ze jsme chteli udelat akci, kdy novy zakaznici dostanou od nas maly darecek ( v hodnote 1600,-). To ze to ISP muze datovat, nebo prodat je jiz zcela jenom na nem. Kdo je schopen to prodat, at to proda za plnou cenu a bude mit 300% zisk, proc ne! Dodavatel nam vysel vstric a nabidnul super cenu pri odberu 1000 kusu.
ted k tem otazkam a odpovedim:
1.
Na letáky to moc se zpětnou reakcí od lidí nestihneš dát.
a. Nejedná se o to od kdy licence běží, ale o termín nákupu dle speciálních podmínek - i. tzn. Licence je platná 1 rok až ode dne instalace, takže když někdo bude chtít mít marketinkovou kampaň (např. zmíněné letáky) nemusí se stresovat a může mít kampaň v běhu klidně rok a stejně zákazník dostane dárek (3 licence), které po instalaci budou mít 12ti měsíční platnost
2.
Chybí mi co se stane po roce nebo na jak dlouho ta licence je
a. Licence je platná 12 měsíců ode dne objednání
b. Zákazník který zakoupil nebo dostal licenci jako dárek, se prostě po roce ode dne jejího aktivování rozhodne zda chce nebo nechce pokračovat a zda tedy koupí upgrade licence na další rok
3.
Napadá mě v tom případě ještě otáka co v případě že bude potřeba dokoupit další licence - bude se na to pohlížet jako na navyšování toho tisícovkového balíku a dodrží třebas cenu (po 1ks nebo balík bo 100ks nebo zase až 1000) ?
a. ceny se dělají per box a stanndardní slevy a početní pásma nejsou. Takže pokud by jste vyčerpali zásobu 1000 krabic, samozřejmě bychom zkusili v rámci většího počtu opět něco vymyslet, ale neumím konkrétně v tuto situaci nic slíbit.
Dal neco z mailu od dodavatele :
Přesně jak píšete:
Antivir, muzete nabidnout i k normalnimu prodeji s velmi zajimavou marzi ! - licence je na 1 rok ( dalsim rokem muzete vydelat na upgrade)
Jen znovu upozorňuji, že doporučená ceníková cena je 1 699 Kč !! Váš nákup za 239 Kč je tedy velice unikátní na základě původně konzultovaných 1000 boxech (standardní nákupka partnera je dle obratu 800 – 700 Kč)
Doporučená koncová cena pro upgrade na další rok je 999 Kč pro koncového zákazníka a Váš nákup bychom se snažili samozřejmě nějak dojednat opět výhodně. Standardní podmínky nákupu jsou cca 500 Kč
Jinak bych též rád upozornil na nesmyslné srovnání McAfee versus Eset

McAfee je kvalitativně úplně někde jinde, viz. například srovnání Gartner (v našem oboru asi nejčastěji slouží pro porovnávání jednotlivých výrobců). Srovnání z roku 2010, kde nás sice přeskočil Symantec, ale z druhé ho místa je McAfee propadnuvšímu se Esetu ještě více vzdáleno

Tot vse od dodavatel

Je to zajimava akce a bylo by shoda to promarnit

Petr Plodik
0 x
Ok těch mých 50ks je stále tedy ve hře, btw. pokud to není tajné přidal se někdo, na kolikati jsme?
Tedy je šance to dorazit?
1. Ty ceny jsou myšleny předpokládám všechny s DPH tedy i těch 239Kč per licence?
2. Jedná se i o licence pro firmy/živnostníky? Tedy nejen domácnosti?
Víc mě toho nenapadá, jen bych rád aby to klaplo
.

1. Ty ceny jsou myšleny předpokládám všechny s DPH tedy i těch 239Kč per licence?
Víc mě toho nenapadá, jen bych rád aby to klaplo

0 x
David2006 píše:Ok těch mých 50ks je stále tedy ve hře, btw. pokud to není tajné přidal se někdo, na kolikati jsme?Tedy je šance to dorazit?
Víc mě toho nenapadá, jen bych rád aby to klaplo.
- Ceny jsou bohuzel bez DPH
- Licenci je mozne pouzit i pro zivnostniky.
0 x